Звездни бебета: Три пъти „ура“ за Риана и Блейк Лайвли

Тридесет и четири годишната барбадоска и 35-годишната американка сюрпризираха света със страхотни новини. Ето за какво става дума:

 

На 12-ти февруари се състоя финалът на „Супербоул“, или, казано с други думи, финалът на първенството на Националната футболна лига на Съединените американски щати. Култовото събитие бе гледано от над 112 млн. зрителя, като голяма част от тях с нетърпение чакаха да видят любимката си Риана.

State Farm Arena в Глендейл, щата Аризона.

Да припомним, че само най-големите имена в музикалната индустрия биват поканени да изпълнят някои от най-големите си хитове по време на предиграта и полувремето. Тази година честта се падна и на Риана, която от 5 години насам не бе хващала микрофона пред публика. По време на шоуто в State Farm Arena в Глендейл, щата Аризона, барбадоската звезда изпълни някои от най-знаковите си песни като Where Have You Been и Only Girl (In the World). Ала в края на краищата не това ощастливи тъй много нейните фенове…

Бременната Риана.

Пеейки и танцувайки Риана потърка поне няколко пъти коремчето си, което бе на идеален показ благодарение на специалния ѝ червен тоалет. Малко след това новината бе потвърдена и от представител на изпълнителката пред The ​​Hollywood Reporter. Допълнително именно цветнокожата красавица намекна, че е приготвила изненада за феновете си няколко минути преди началото на „Супербоул“. Да припомним, че миналата година през месец май Риана и партньорът ѝ A$AP Rocky станаха родители на момченце.

В интерес на истината се оказа, че 57-то издание на „Супербоул“ бе идеалният повод за разтръбяването на новината за още едно звездно бебе.

Неделята на Супербоул 2023 бях заета…“ – написа в личния си Instagram профил Блейк Лайвли. На качените фотографии ясно се вижда, че съпругата на Райън Рейнолдс вече не е с нараснало коремче. Това означава само едно – че звездната двойка са станали горди родители за четвърти път.

Блейк със съпруга си Райън Рейнолдс.

Да припомним, че звездата от „Клюкарката“ съобщи за четвъртата си бременност още през миналия септември. Блейк и Райън вече се радват на три прекрасни дъщери:  Джеймс (7 г.), Инес (6 г.) и Бети (3 г.). Полът и името на новороденото си остават все мистерия – нещо, което е много типично за семейство Рейнолдс.