Дейвид и Виктория Бекъм ще вдигнат сватба

В дома на прословутата британска двойка тече сериозна подготовка за венчавка. Ала не защото на Дейвид и Виктория Бекъм им се е приискало да подновят брачните си клетви. Дойде времето на едно от четирите им деца да застене пред олтара. А ето кое е и то:

 

Неотдавна семейство Бекъм бяха забелязани да си отпочиват в луксозен курорт в Маями, Флорида, където имат и собствено жилище. Предполага се, че целта на почивката им е свързана с предстоящата и дългоочаквана сватба между най-големия им син Бруклин с годеницата му – 27-годишната актриса Никола Пелц.

Бруклин и Никола.

До този момент се смята, че тържеството ще се случи в някое от крайбрежните имения на бащата на булката – бизнесменът от еврейски произход Нелсън Пелц. Той притежава екстравагантно имение и в Палм Бийч, Флорида, като е доста вероятно това да бъде избраното място за сватбената церемония. Все още няма официална дата за празничното събитие, но е напълно възможно, то да бъде тайно и достъпно само за най-близките до двете семейства.

Бруклин Бекъм.

Да припомним, че Бруклин Бекъм е първородният сън на Дейвид и Виктория, роден на 4-ти март 1999 година. Разпокъсва детството си между Лондон, Мадрид и Лос Анджелис, докато баща му играе в „Реал Мадрид“ и „Ел Ей Галакси“. В момента 23-годишният британец работи като кулинарен шеф, фотограф и модел, като в миналото се е занимавал и с футбол. През 2020-а потвърждава връзката си с американската актриса от еврейски произход Никола Пелц в Instagram. От 11-ти юли 2020 г. двамата са сгодени.