Четвъртък, 7 април – Вдъхновени от спомени за успешни хора

Днес ъгълът между орбитите на Меркурий и Сатурн е 60 градуса. Това ще ви се отрази положително, като увечили самодисциплината ви – нещо важно, тъй като без нея и без постоянното полагане на усилия не може да се постигне нищо.

Днес разположението на планетите ще извика във вас спомени, които ще ви вдъхновят за бъдещи успехи. Ще си спомните за свои роднини или за интересни личности, които сте срещали в професионалния си път и на чийто начин на живот сте се възхищавали.

Покрай тези спомени е добре да си преповторите мъдростта: „Това, което не ни убива, ни прави по-силни“. И тези хора, на които се възхищавате, са преодолели сериозни трудности в живота. Това е тайната на успеха – няма друга.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, купете си или заемете от някоя библиотека биографията или мемоарите на основоположник на професионалната сфера, в която и вие работите.

От нея може да почерпите вдъхновяващ опит или най-малкото ще имате увлекателна тема за разговор по време на важната бизнес вечеря, която ви очаква по-късно днес.

Телци, днес ще трябва да поработите много повече от предвиденото, за да постигнете желания резултат. Едва ли ще можете да приключите с ангажиментите си още днес, но при сегашната ситуация първите стъпки са най-важни.

Близнаци, денят ще бъде много успешен за организиране на командировки и преговори. Ще можете да се развихрите като дипломатичен посредник в различни търговски спорове. Колкото по-добре се представите, толкова по-големи са шансовете вашият бизнес да просперира.

Раци, ако сте си поставили за цел да бъдете забелязани от началниците, време е да си спомните всички таланти и добродетели от детството до днес. На звезден успех ще се радват онези от Раците, за които творческите професии са призвание.

Лъвове, днес звездите не ви съветват да приемате присърце всичко, което ви се каже.

Не се обиждайте лесно и не хранете напразни надежди.

Деви, днес професионалното ви развитие ще тръгне рязко нагоре, ако успеете да оправдаете оказаното ви доверие. Уви, това няма лесно да се постигне, но усилията ще си струват.

Везни, този четвъртък звездите ви съветват да бъдете нащрек, защото денят ви е приготвил доста опасни и неприятни изненади. Най-вероятно някой от „доброжелателите ви“ ще се опита да ви извади от релси за дълго време. Бъдете внимателни с конкуренцията.

Скорпиони, днес в никакъв случай не се опитвайте да въртите някого на малкия си пръст. Дори и на шега. Днес чувството за хумор е особено дефицитно качество.

Стрелци, днес ще научите добри новини, които ще ви държат в състояние на еуфория до края на деня. Основното нещо е да не правите глупости само защото сте много радостни.

Козирози, днес ще имате усещането, че участвате в холивудски филм, в който главният герой накрая излиза победител. Но това са само усещания – в реалния живот, в сферата на вашия бизнес победата се постига с много труд. Така че положете повече усилия и ако не можете, отложете постигането на целта си за по-късен етап.

Водолеи, днес онези от вас, които работят на пазара на ценни книжа, ще реализират големи печалби. Ето защо не пропускайте своя шанс – утре може да е твърде късно!

Риби, днес се опитайте да контролирате емоциите си, така че да не надделеят над здравия разум.

Точно днес не започвайте никакви авантюри – те няма да доведат до нищо добро – напротив, могат значително да усложнят професионалния ви живот.