Камила Кабейо изригна срещу индустрията, налагаща здравословния начин на живот

Преди няколко дни кубино-американската звезда Камила Кабейо използва социалните мрежи, за да разкритикува модната и „здравословна“ индустрия. Ето за какво става дума:

 

На 25-годишната певица, която от доста време насам е одумвана заради качването на няколко килограма, най-накрая ѝ писна. Затова не е чудно, че Камила Кабейо използва личния си Instagram профил, за да сподели едно много дълго и прочувствено съобщение.

Всеки път, когато отида на този плаж в Маями, папараците сякаш ме надушват от километри. Когато ме снимат, докато нося бикини, се чувствам по-уязвима от всякога. Понякога даже се случва да нося бански с един номер по-малък от моя, но щом после видя публикувани тези снимки и коментарите под тях, побеснявам. Културата, в която живеем, не спира да ни пробутва образа на „здравата жена“, който не отговаря на реалността… Photoshop, ограниченото хранене, прекалено многото упражнения и избирането на подходящия ъгъл на фотографиите определено ни карат да изглеждаме по-различни, отколкото самите ние сме в действителност…“

Въпросните обидни снимки на Камила Кабейо по бикини.

Но, разбира се, това не означава, че изпълнителката на Havana е против това човек да работи върху себе си и преди всичко да се грижи за здравето си. Ето защо Камила прекарва времето си, слушайки подкасти за интуитивно и здравословно хранене, и следвайки публикациите на представители на нежния пол в социалните мрежи, които не ги е страх да се покажат с целулит или с „няколко килца отгоре“.

Камила Кабейо и Шон Мендес, когато бяха щастливи заедно.

Фактически вече съм доста добре запозната с това как изглежда наистина здравият, щастлив и сексапилен човек.“

Обложката на Familia.

Това е наистина много добра вест, тъй като музикантката страда от обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), свързано с тревожност и неконтролирани натрапчиви мисли. Отделно от този проблем, през ноември 2021-а Камила и тогавашният неин приятел Шон Мендес официално обявиха, че се разделят след почти тригодишна връзка. Така че не е чудно, че впоследствие родената в Хавана красавица леко напълня. Впрочем, новият ѝ и трети студиен албум Familia излиза на 8-ми април.