Дейвид и Виктория Бекъм с нов имот в Маями, дело на Заха Хадид

След месеци преговори звездното семейство най-сетне стана официален собственик на пентхаус в небостъргача „One Thousand Museum“. Сградата на 62 етажа е проектирана от известната британска архитектка от иракски произход Заха Хадид.

 

След основаването на футболния клуб „Интер Маями“, Дейвид и екипът му прекарват много време в Маями. „One Thousand Museum“ е много специална сграда и сме много развълнувани да се присъединим към местната общност.“ – съобщава говорител на звездния атлет.

Пентхаусът не само разполага с пет спални, шест бани и една тоалетна, но и със зашеметяващ изглед към града през прозорци, високи от пода до тавана. Постройката се характеризира с футуристичните си широки пространства, високите тавани, осветлението и изцяло интегрираните звукови, охранителни и видео системи – дело на немския индустриален и интериорен дизайнер Ули Петцолд. Кухните в по-луксозните апартаменти са снабдени с кварцови плотове и италиански шкафове.

Един от уникалните акценти на домовете, включително на този на Виктория и Дейвид, е прилепването им към извивките на външния скелет на небостъргача, което допринася за неправилните форми на общите жилищни пространства и спалните. Освен това гигантските тераси предоставят на собствениците си предостатъчно място да се наслаждават на топлото и слънчево време във Флорида, докато се пекат или хранят навън.

Другите екстри на „One Thousand Museum“ включват лаундж зона с панорамен изглед, разположена на последните два етажа, СПА и уелнес център и дълъг вътрешен басейн. Впрочем, на покрива на сградата, също има и площадка за хеликоптери.