Дамска мода: Dulcis на Swarovski грабва с цветовата си гама и фината, игрива изработка

Австралийската ювелирна марка показа поредния си коз, с който цели да привлече още повече верни последователи и клиенти. Ето за какво иде реч:

 

 

 

Бижутата от новата колекция са доста разнообразни: гривни, колиета, пръстени. Цветовата им гама е също нееднаква – тъмнолилавото, синьото, индигото, лавандувалолилавото, розовото и златното са сред основните цветове. Всеки модел разполага с поне няколко цветови варианта и различни дължини. Определено всяка дама не само ще успее да избере най-подходящия за нея модел, но и ще се чувства наистина елегантна и съвършена.

Ювелирният бранд разполага с няколко физически магазина в България, като те най-вече се намират в големите търговски центрове (молове) в големите градове из страната. Украшенията също могат да бъдат закупени и чрез официалния сайт на лейбъла – https://www.swarovski.com/en-AA/c-swa-root/Categories/f/collection/collection-dulcis/. Цените им варират между 200-2000 евро.

Компанията Swarovski AG е основана през 1895-а от австриеца Дaниeл Cвapoвcĸи. Нейната поява е свързана с желанието му да създаде и продава украшения, които всяка жена ще може да си позволи, вместо скъпите диаманти. Оттогава марката стои настрана oт бизнеса със скъпоценните камъни, а се концентрира върху създаването на красиви и разнообразни (синтетични) кристали. Централата ѝ се намира във Ватенс, Австрия. Swarovski AG разполага с повече от 3000 физически магазина по цял свят, като годишните ѝ приходи се изчисляват на 2.7 милиарда евро.