Бритни Спиърс: Свобода, изтрит профил и един годежен пръстен

Изпълнителката на I’m Not A Girl, Not Yet A Woman не спира да пърха от щастие. Бритни Спиърс не само, че най-накрая спечели дългогодишната съдебна битка срещу баща си, но и в най-скоро време пак ще сложи булчинския воал. До тук добре, ала преди броени дни изтриването на личния ѝ Instagram профил озадачи всички. Ето за какво става въпрос:

 

Това решение бе изцяло нейно.“ – разказа пред списание People близък до звездата източник. От 14-и септември почти никой не може да влезе или да намери акаунта на 39-годишната певица в социалната мрежа. Във връзка със случая красавицата остави две съобщения.

Чаках близо 13 години и вече се възползвам от свободата си.“ – гласи едното, което бе качено часове преди Бритни да изтрие профила си в Instagram. Другото се появи в Twitter: “Не се тревожете, приятели… просто си взех малко почивка от социалните медии, за да отпразнувам сгодяването си. Връщам се много скоро!!!“.

Както вече писахме, американката не само се отърва от попечителството на баща си, но и успя да се сгоди за мъжа до нея. Това е нейният личен фитнес треньор от ирански произход Сам Асгари, който е на 27 години. Двамата се запознават през 2017-а по време на снимките на видеоклипа към сингъла ѝ Slumber Party.

Бритни и Сам.

Прекрасната новина бе съобщена лично от спортиста на 12-ти септември в личния му Instagram профил. Там бе качена снимка на двамата как се целуват страстно, докато възлюбената му ясно демонстрира прекрасния си годежен пръстен с 4-каратов диамант. В интерес на истината, красивото бижу мигновено събра погледите на всички и за нула време се превърна в най-търсения пръстен от бяла-платина в интернет. Наред с това се разбра, че от вътрешната му страна е изписана думата „Lioness“ („Лъвица“): както Сам нарича Бритни на галено.

Четирикаратовият годежен пръстен на Бритни.

Впрочем, майката на Шон и Джейдън Джеймс Федерлайн има още един повод за празнуване.

На 15-и септември списание Time я включи в списъка на „Стоте най-влиятелни личности в света“ за 2021 година.