Четвъртък, 16 септември – Заразителен ентусиазъм

Вечерта Луната и Марс ще са разположени така една спрямо друга, че ъгълът между орбитите им ще е 120 градуса. Това ще ви повлияе като мощен прилив на ентусиазъм.

Той ще бъде заразителен и ще обхване, както професионалната, така и личната ви сфера.

Ще искате да отстоявате интересите си – затова се захващайте за работа и реализирайте идеите си. Ще имате късмет да го направите бързо и лесно.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните могат да се разочароват. Причината затова може да е тяхната собствена небрежност. Добре е да почерпят вдъхновение от бизнес партньорите си, които са по-успешни от тях, или от шефовете си. Това ще е само за тяхно добро.

За Телците е препоръчително да избягват да проявяват прекаленото си упорство и инат и да се съпротивляват на външния натиск с мълчание.

За Близнаците е добре да внимават с кого се срещат днес – да избират само хора, от които могат да научат нещо и които ценят. Не е времето точно сега да започват нова романтична връзка, защото рискуват да се свържат с неособено честен човек.

Раците ще имат късмет на фондовата борса. Стари инвестиции ще им осигурят висока възвръщаемост. Не на последно място ще изявят талантите си по такъв начин, че ще имат сериозни печалби.

Лъвовете да не се надяват, че днес ще могат да се похвалят с големи печалби. До тях ще достигнат новини за подобряване на финансовото им състояние, но е вероятно да останат малко разочаровани.

За Девите е препоръчително да поддържат добри отношения с висшестоящи и големи босове. Хората с власт ще им бъдат много полезни при намирането на добри възможности за по-големи печалби.

Везните ще си дадат сметка, че финансовите облаги им доставят само временна радост. Ето защо е добре да инвестират в духовното си развитие, в медитация и като цяло в дейности, които ще им осигурят спокойствие.

Скорпионите е препоръчително вместо да се притесняват за другите, да променят себе си и да помислят как да подобрят имиджа си.

 

Стрелците ще имат за приоритет да посрещнат нуждите на възрастните членове на семейството си. В професионален план за тях ще е полезно да се вслушат в съветите на по-опитните си колеги.

За Козирозите е благодатно време да започнат нов бизнес, но да избягват всякакви спекулативни сделки. Работещите на свободна практика ще бъдат затрупани с нови поръчки.

Водолеите е добре да си направят самоанализ и да проверят разходите си за последните няколко месеца. Това ще им помогне да добият яснота за какво реално харчат парите си и не могат ли да имат по-голяма възвръщаемост от вложенията си.

Рибите най-накрая ще намерят точните партньори, които ще им помогнат да завършат отдавна започнатите проекти.

Добре е да са внимателни в сметките, които правят, защото при изчисленията им са възможни сериозни грешки.