Брад Пит и Никол Потуралски: всичко приключи

Неотдавна ви разказахме, че Брад Пит и супермоделът Никол Потуралски са заедно и са повече от щастливи. Но преди време се разбра, че един от най-желаните мъже на планетата е отново свободен. Ето за какво става въпрос:

 

Според близък до двамата източник „всичко свърши“. Той сподели още пред клюкарския уебсайт Page Six, че нещата между двамата никога не са били наистина сериозни, и че отношенията им са щели да приключат рано или късно.

В интерес на истината, преди няколко дни германката от полски произход бе забелязана да вечеря с 68-годишния си съпруг – ресторантьорът Роланд Мери. Случката се разигра на „Францьозишещрасе 47“ в Берлин, а най-интересното бе, че Брад Пит не се виждаше наоколо. По информация на свидетели съпрузите изглеждали „спокойни“ и всичко било „наред между тях“. Да припомним, че Никол има 7-годишен син Емил от Роланд, а бракът им е „отворен“, според техни близки приятели.

Брад и Никол на парижкото летище Бурже.

За първи път актьорът и фотомоделът бяха забелязани на парижкото летище Бурже преди два месеца, както вече писахме – https://special.bg/novata-lyubov-na-brad-pit/ . Все още не се знае от колко време са били заедно, но по всичко личи, че не са искали да направят връзката си публична.

Брад Пит и Дженифър Анистън, когато бяха заедно.

И така 56-годишният Брад Пит отново остана без жена до себе си, а това е златна възможност за неговите почитателки, които искат да се борят за сърцето му. Между другото, една част от неговите фенове все още се надяват, че той може да се събере с предишната си половинка Дженифър Анистън, с която бяха женени от 2000 г. до 2005 г., преди Анджелина Джоли да ги раздели. Но както казват руснаците – „поживём-увидим“.