Bentley Flying Spur

Ако сте сред малцината, които смятат Porsche Panamera или Mercedes-Benz S-class за стандарт, Bentley Flying Spur 2020 трябва да е на върха в списъка ви. Всичко в него – от 12-цилиндровия двигател до богато обзаведената кабина е безкомпромисно по отношение на качеството и изработка, като по този начин Bentley оправдава стартовата цена на колата.

 

Свръхбогатите клиенти на Bentley могат да избират една от няколко подбрани теми, като Cool Harmony, Storm Noir или Alter Ego, когато поръчват своите Flying Spur, но бихме препоръчали да отидете с напълно изработена по поръчка версия, за да я направите уникална по ваш вкус. Привидно безкраен набор от екстериорни цветове и избор на стилове ви очакват, докато участвате в програмата за персонализиране на Bentley.

Засега всички Flying Spurs се предлагат с осемстепенна автоматична система за задвижване на всички колела и мощния двигател на Bentley с два турбокомпресора W12, който пуска в движение 626 конски сили. Двигателят V8 с мощност 542 к.с. ще се присъедини към гамата по-късно. С 12-цилиндровия двигател под предния капак от Bentley твърдят, че Flying Spur ще скочи до 100 км/ч. за 3.7 секунди, което очакваме да се окаже консервативно за спортен автомобил. Flying Spur е далеч по-атлетичен пилот, отколкото очаквате. За тази гъвкавост трябва да се признае адаптивното окачване на седана и кормилната система на задните колела.

Пищна кожа, тапицерия от естествено дърво и истински метални акценти оформят интериора на Flying Spur. Отпред или отзад има достатъчно място за възрастни, които да се разтегнат и да се насладят на луксозната обстановка. Интериорните дизайнери на Bentley успяха да запазят първоначалния стил на марката, като същевременно включиха съвременни технологични характеристики. Дистанционен сензорен контролер, монтиран в задната част на централната конзола, позволява на пътниците на задните седалки да регулират определени неща, без да искат помощ от водача. Например можете да го използвате, за да отваряте и затваряте сенниците на прозорците, да регулирате климата в кабината и да активирате масажорите на задните седалки. В багажника с големи размери има много място за багаж, калъфи за шампанско и предразполага да направите импулсивно пазаруване за един ден.

Голям 12.3-инчов сензорен екран за инфоразвлечение е разположен между големи дървени облицовки на таблото на Flying Spur. По ваше желание Bentley ще замени статичния информационно-развлекателен екран с въртящ се дисплей, който – както се досещате – ще завърти екрана в таблото и ще изведе дървен панел с три аналогови циферблата (измервателен уред за външна температура, часовник, и компас). Пътниците могат да се свържат с Wi-Fi точка за достъп, а тези със съвместими смартфони ще се насладят на интеграцията на Apple CarPlay. Bentley предлага стандартна стерео система с 10 високоговорителя, но ще инсталира една от двете първокласни аудио системи ако доплатите.

Купувачите могат да изберат гръмотевичният звук на Bang & Olufsen с 16 високоговорителя или системата Naim с 19 високоговорителя със светещи решетки за високоговорители. Това изпълнение на  Bentley  предлага един нов вълшебен свят, който може да бъде ваш на базова цена от 262 500 долара.