Новата любов на Брад Пит

Брад Пит, един от най-сексапилните мъже на планетата и доскоро желан ерген, вече има жена до себе си. Разказваме ви коя е очарователната дама, успяла да плени сърцето му.

 

Красавицата е 27-годишната Никол Потуралски, известен немски фотомодел от полски произход. Детската ѝ мечта била да стане морски биолог, но на 13-години е открита от ловец на таланти по време на пътуване до „Дисниленд Париж“. Оттогава започва бляскавата ѝ кариера на уважаван и обичан модел, който украсява кориците на елитни модни списания като Elle, Harper’s Bazaar и Grazia. Освен това Никол говори свободно на пет езика и е майка на малко момченце на име Емил.

Преди броени дни двамата с Брад Пит бяха забелязани на парижкото летище Бурже, откъдето взеха частен самолет до Шато Миравал, намиращо се на 80 км източно от Марсилия, за да прекарат няколко дни заедно. Все още никой не е напълно сигурен от колко време американецът и немкинята са заедно, но според данни на няколко списания, връзката е поне от няколко месеца. Апропо, в доста от Instagram публикациите на Никол Потуралски от февруари насам става дума за „нейната половинка“ или „нейната любов“.

Брад Пит и Никол Потуралски, забелязани заедно.

В интерес на истината, след раздялата си с Анджелина Джоли през 2016 г., Брад Пит е излизал само с няколко жени, без сериозни намерения от негова страна. Актьорът е стигал само два пъти до олтара: първият – с Дженифър Анистън, с която са женени от 2000-а до 2005-а, и вторият с Анджелина,  щастливият брак с която продължи от 2014-а до 2016-а (през 2019 г. се развеждат официално). Случайно или не, сватбата на Пит и Джоли се състоя именно в Шато Миравал преди 6 години.

Шато Миравал.

Но е повече от очевидно, че нещата с Никол са по-различни. По данни на източник на клюкарския сайт Page Six двамата се виждат доста често и прекарват добре съвместните си почивки. Интересно е кога младата двойка най-накрая ще обяви официално връзката си.