Били Айлиш ще ни зарадва с новия Happier Than Ever

Чудесна новина за феновете на ексцентричната новоизгряваща звезда – Били Айлиш. Преди няколко дни тя качи в Instagram студено начало (тийзър) за предстоящия си студиен албум. Разказваме ви за какво става въпрос:

 

Вторият музикален албум на калифорнийката се очаква да излезе на 30-ти юли тази година, като новината се разбра от нейната неотдавнашна Instagram публикация. В краткия тийзър се вижда как Били седи във фотьойл и след като камерата се приближава бавно към нея – тя се обръща към нас, след няколко секунди си обляга главата върху фотьойла и затваря очи. Движението ѝ е съпроводено с музикален откъс от предстоящия ѝ албум – това е песента When I’m away from you, I’m Happier Than Ever.

Това, което изненадва, е новата визия на изпълнителката на Bad Guy (видеоклипът вече е гледан над 1 милиард пъти в YouTube). Били е вече изцяло изрусена, а не както преди – с емблематичната си гарвановочерна коса с отровнозелени корени.

Да припомним, че певицата от Лос Анджелис печели цели пет награди „Грами“ на миналогодишната церемония – само на 18 години – с което постави нов рекорд, както Banker Special вече писа – https://special.bg/nagradite-grammy-2020-pobediteli-i-aktsenti/ .

Заедно с брат си Финиъс – също музикант, който помага много за музикалния успех на сестра си – Били лансира две от шестнадесетте си нови парчета още миналата година. Това са My Future, излязло на 31-ви юли, и Therefore I Am – на 12-ти ноември. Определено можем да очакваме, че с останалите песни от Happier Than Ever, Били Айлиш Пайрът Беърд О’Конъл (както е цялото име на звездата) ще покори още и още музикални върхове.