Били Айлиш + Nike = уникални веган маратонки

След множество месеци усилена работа и проучвания, новата обща колекция на Nike и американската певица Били Айлиш е вече на пазара. Още повече, че тя е напълно подходяща и за веганите. Ето какво друго се знае до този момент:

 

За тези, които са запознати със стила на Били Айлиш, той е доста гъвкав: от широки и размъкнати скейтърски дрехи до елегантни рокли и корсети. Но въпреки че певицата от няколко месеца насам се появява с по-женствени дрехи, тя е най-вече позната с мъжкарския си стил на обличане. Ето защо няма нищо учудващо, че изпълнителката на Bad Guy и спортният гигант са решили да си партнират. А ето и кои са двата им модела маратонки:

Nike x Billie Eilish Jordan 1 AJKO.

Първият се казва Nike x Billie Eilish Jordan 1 AJKO и е в пастелно зелено – напомнящ на природата: „От двата това е моят фаворит. Цветът и формата на обувката е наистина подходящ, защото си ходи и с панталони, и с къси панталони, и с поли, и с рокли.“ – споделя Били.

Nike x Billie Eilish Air Jordan 15.

Вторият е Nike x Billie Eilish Air Jordan 15. Той е много удобен. Неговият бежов цвят, както и формата му, са вдъхновени от мокасините. Очаква се, че Air Jordan 15 ще стане тотален хит сред милениумите. Любопитно е да се спомене, че и двата чифта спортни маратонки са не само асиметрични, но и унисекс, за да бъдат лесно достъпни. И Nike x Billie Eilish Jordan 1 AJKO, и Nike x Billie Eilish Air Jordan 15 са вече пуснати в продажба, както на сайта на Nike, така и на този на Били Айлиш – https://shopuk.billieeilish.com/ . За съжаление, и двата модела бяха мигновено разпродадени и желаещите трябва да почакат малко.

Впрочем, за 19-годишната американка, чийто втори албум излезе този юли, дизайнът и удобството на обувките са важни, но най-вече от значение е етиката и посланието, което стои зад тях. Да припомним, че звездата е ревностен борец за правата на животните.