Понеделник, 4 октомври – Успехи за искрените оратори

Този понеделник Меркурий и Юпитер си взаимодействат по такъв начин, че ще чувствате, че плувате в свои води във всички сфери, свързани с комуникации и транспортни връзки.

Ще имат големи успехи онези от вас, които се изявяват като оратори или пишат речи. Ако са наистина искрени в това, което казват, думите им ще събарят стени и ще хвърлят мостове.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще имат успех – особено онези от тях, чийто бизнес е свързан с държавни органи, банки и съдилища. Днес е благоприятно време да подготвят кореспонденцията си с тях. Може да има спънки и забавяне, но в крайна сметка ще свършат с отличен резултат започнатото.

Телците е добре да инвестират в бизнес, свързан с полезни изкопаеми, строителство и всякакви инженерни дейности.

Могат да имат усещането, че важните им планове се сблъскват с невидима съпротива. Ето защо е наложително да проявят търпение.

Близнаците ще са дръзки и ще поемат по-големи рискове. Те ще имат силна воля, творчески способности и ще проявят талант в управлението.

При Раците може да се отключи травма, която са крили в подсъзнанието. Ще възстановят равновесието си, ако се потопят в работа.

Лъвовете е препоръчително да си припомнят народната поговорка „Седем пъти мери, един път режи!“, защото тази седмица тя ще гарантира успеха им във всички начинания.

Девите ще се зарадват на неочаквани приходи и подкрепа. В личен план ги очаква засилване на чувството за привързаност към семейството.

Везните е добре да се погрижат за здравето си. Това може да се изразява в редовна гимнастика сутрин и 9000 крачки всеки ден. Но е добре е да не изпадат в крайности и да бъдат последователни.

За Скорпионите ще е важно да намерят време да отпразнуват няколко големи победи на финансовия фронт.

Стрелците могат да влязат в сериозни пререкания със свои близки или бизнес партньори по различни финансови въпроси. Препоръчително е да не отстъпват от позициите си, но да ги излагат аргументирано и хладнокръвно  – с много нагледни примери.

Козирозите е добре да изработят споразумение, на чиято основа най-накрая да стъпят взаимоотношенията им с партньорите в бизнеса – дори това да са техни най-верни съмишленици. Тази стъпка е важна за тях, защото този ден инициативите им ще имат успех най-вече под мотото „Чисти сметки – чисти приятели“.

Водолеите ще са много ентусиазирани и няма да се притесняват да рискуват. В същото време всяко тяхно решение ще е взето след много размисъл и многократно разиграване на различни сценарии.

За Рибите днес е препоръчително да инвестират в произведения на изкуството. Ще получат сериозна възвръщаемост след години.