Бен Афлек и Дженифър Лопес отново се стягат за сватба

Емблематичната холивудска двойка пак планира да застане пред олтара. Ето за какво иде реч:

 

 

Петдесет и две годишната звезда определено има много интересен любовен живот. Омъжена 4 пъти, Дженифър Лопес за пореден път се готви да се венчае. Този път за бившия си годеник – 49-годишния красавец Бен Афлек – един от най-желаните мъже в Холивуд.

Щастливата двойка през 2003 година.

След като миналата година изпълнителката на Cambia el Paso развали годежа си с бейзболната звезда Алекс Родригес, тя бе забелязана отново да излиза с бившата си изгора Бен Афлек. Да припомним, че Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават по време на снимките на филма „Трудна свалка“ (2003), искрата между тях бързо пламва и започват да кроят планове за сватба през есента на 2003 година. За съжаление, до венчавка не се стига: една от причините е прекаленият медиен натиск, на който тогава е подложен актьорът.

По време на премиерата на „Ожени се за мен“.

Така преди броени дни, по време на премиерата на новия кинематографски проект „Ожени се за мен“, където участва и латино дивата, Бен и Джей Ло пак бяха забелязани заедно. След това чрез личния си Instagram профил и линк към сайта ѝ www.OnTheJLo.com , изпълнителката на I ain’t your Mama сподели със своите верни фенове, че има много радостна новина за тях.

Става дума, че Бен Афлек отново предлага брак на своята любима, която веднагически приема. Годежният пръстен е с прекрасен зелен скъпоценен камък. Цвят, за който немалко пъти Джей Ло е разказвала, че ѝ носи огромен късмет и че ѝ е много любим.

Новият годежен пръстен на Джей Ло.

А дали този път „Бенифер“ (портманто (обединяването на две думи в една обща производна) от първите имена на звездите) ще успее да се бракосъчетае? На нас ни остава само да изчакаме, за да разберем.