Сряда, 13 април – Успехи само при реализъм и постоянство

Днес ъгълът между орбитите на Слънцето и Сатурн е 60 градуса. Това ще се отрази благоприятно на взимането на решения – ще подхождате към тях преди всичко с реализъм, с желание за постоянни усилия и търпение.

В мнозина чувството за дълг може да се засили, заради което по-лесно ще бъдат решени отдавна отлагани проблеми.

За много от вас е препоръчително днес да се замислят над тезата на лутеранския богослов Адолф фон Харнак – „Няма по-силна подкрепа за един човек от доверието, което му давате“. Това означава да сте готови да насърчите бизнес партньорите си и да не се отнасяте със скептицизъм към техните идеи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, внимавайте с рисковите и импулсивни покупки, не инвестирайте в начинания, които са опасни, макар и да знаете, че са много доходоносни. Разчитайте на вътрешния си глас и на интуицията си.

Телци, днес е отличен период за самоусъвършенстване и за посвещаване на важните неща в живота – семейството, приятелите.

Близнаци, днес е идеално време за бизнес срещи и преговори. Ще сте духовити и ще си създадете ценни приятелства.

Раци, ще сте концентрирани и ще имате много нови възможности за разширяване на бизнес начинанията си, които ще ви осигурят стабилност в дългосрочен план.

Лъвове, днес не е подходящо да започвате нов бизнес, да подписвате договори, както и да купувате или ремонтирате техника.

Деви, не разчитайте да постигнете своето само с инат. Бъдете по-дипломатични и внимавайте с харчовете.

Везни, не рискувайте, не играйте хазарт, избягвайте разправиите. В личен план денят е подходящ за разговор със семейството за изясняване на стари конфликти.

Скорпиони, добре е да пренаредите приоритетите си и отношенията с бизнес партньорите и след това да вземете нови решения за общите ви бизнес проекти.

Стрелци, днес е добре да действате в екип и винаги от негово име. Важно е да уважавате всяка личност и да виждате уникалното във всеки.

Козирози, участвайте в благотворителни дейности. Времето е много подходящо да се устремите към някакъв нов и нестандартен бизнес проект.

Водолеи, проявявайте индивидуалността си чрез комуникация. Вслушвайте се в колективните решения и работете в екип.

Риби, не си създавайте излишни главоболия, които само ще са във ваша вреда. Ако бизнес партньорите ви предупредят за потенциални отрицателни последствия от някоя предстояща сделка, оттеглете се от нея, докато имате възможност.