Дженифър Лопес и Алекс Родригес – всичко свърши

Петдесет и една годишната латино дива Дженифър Лопес и 45-годишният бейзболен играч Алекс Родригес, чиито фенове тръпнеха в очакване на скорошната им венчавка, неочаквано развалиха годежа. Ето за какво става въпрос:

 

Разбрахме, че се сме повече приятели, отколкото бъдещи съпрузи, и затова решихме си да останем такива.” – споделиха двете звезди преди няколко дни пред списание People, след като близо четири години бяха заедно.

Дженифър и Алекс бяха щастливи заедно близо 4 години.

Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме взаимно. Всеки от нас желае най-доброто за другия и за нашите деца, разбира се. И за да ги уважим, ще кажем само, че сме благодарни на всички, които ни изпратиха мили съобщения и ни окуражиха.” – обясниха Лопес и Родригес.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес с децата им (от ляво надясно: Ела Александър, Еми Марибел, Максимилиан Дейвид и Наташа Александър; първото и четвъртото са дъщерите на Алекс от връзката му със Синтия Скъртис) .

В интерес на истината, новината за раздялата им „дойде като гръм от ясно небе“, особено след като миналия месец Джей Ло и Алекс опровергаха подобни слухове пред американските медии. Включително отрекоха пред таблоидите TMZ и Page Six, че са в процес на раздяла.

Алекс предлага на Дженифър през 2019 г. на Бахамските острови.

Да припомним, че двамата се запознават през 2017-а, а две години по-късно, по време на обща ваканция на Бахамските острови, Алекс предлага брак на Дженифър. Латиноамериканската двойка пърхаше от щастие. Двамата нямаха търпение да стигнат заедно до олтара, но очевидно не само коронавирусът провали плановете им за съвместен живот.