Анджелина Джоли се завръща в киното или коя е Хана Фейбър

След известна пауза от света на седмото изкуство, 47-годишната холивудска звезда Анджелина Джоли се завръща с нов кинематографски проект. Името на трилъра е „Тези, които пожелаха смъртта ми“ (Those Who Wish Me Dead), а ето какво друго се знае до този момент за филма:

 

След като режисира „Дивата река“ (2017) и написа сценария за „Сикарио 2: Солдадо“ (2018) , Тейлър Шеридан ще зарадва любителите на трилърите с „Те пожелаха смъртта ми“. Кръстоска между уестърн и апокалиптичен филм, новото заглавие ни представя Анджелина Джоли в ролята на Хана Фейбър.

Тейлър Шеридан.

Персонажът на актрисата е хем пожарникарка, хем опитна парашутистка, чиято нова мисия е да наглежда част от горите на щата Монтана. Но в един момент всичко се променя, когато ѝ се налага да спаси момченцето Конър, станало свидетел на убийството на баща си. Сега Хана трябва да избяга от две смъртни опасности: унищожителите на гори и безмилостните наемни убийци, търсещи Конър.

Конър Касърли (Фин Литъл) и Хана Фейбър (Анджелина Джоли).

Във визуалния разказ, базиран върху едноименния роман на Майкъл Корита, ще видим и Ейдън Гилън от „Игра на тронове“ и Никълъс Холт „Лудия Макс: Пътят на яростта“ (2015).

Ейдън Гилън и Никълъс Холт.

Тя носи много вина в себе си и е преживяла немалко.“ – разказва Анджелина за героинята си пред списание People. В интерес на истината, това не е единствената екшън роля на бившата съпруга на Брад Пит („Лара Крофт“ (2001), „Мистър и мисис Смит“ (2005), „Агент Солт“ (2010).

Кадър от „Тези, които пожелаха смъртта ми“.

По принцип това е много вълнуващ филм за хора, които се оказват замесени в опасна игра за собственото си оцеляване.“ – допълва актрисата.

Премиерата на кинолентата е определена за 26-ти май, а оттук можете да видите и трейлъра – https://www.youtube.com/watch?v=kciXOTguPCs&t=152s .