Адел вече не е самотна

След множество разочарования от Ерос – слуховете около Адел най-накрая се оказаха верни. Британката с мелодичен глас вече има официален приятел. Разказваме ви кой е новият възлюбен на 33-годишната музикантка:

 

Това е американският спортен агент Рич Пол, който е на 39 години и е от африкански произход. А честта да обяви щастливата новина се падна именно на Адел. Причината – сватбата на американския баскетболист Антъни Дейвис, на която бяха поканени и Адел, и Рич.

По повод тържествената брачна церемония изпълнителната на Skyfall бе публикувала три снимки в собствения си Instagram профил. Първоначално на първите две се вижда самата тя – облечена в елегантна черна рокля с разголени рамена и бели ръкави – тип „буфан“. Гримът ѝ е тежък, но ефектен.

На третата фотография, която е черно-бяла, вече се виждат Адел и Рич. Към нея звездата е добавила лаконичен „надпис“ – емотикон червено сърце, намеквайки какво мисли за красивия кавалер до нея.

Адел и Рич Пол по време на баскетболен мач.

Все още нищо друго не се знае за новата двойка, освен че вече е била забелязана няколко пъти на различни мероприятия.

Да припомним, че от доста време насам Адел се бе оттеглила от светлините на прожекторите, за да си отпочине. Тя се бе преместила за по-дълго време в Съединените щати, където вложи повече усилия за новата си визия, за която списание Banker Special неотдавна писа.

Рич Пол.

По последни данни състоянието ѝ се оценява на 190 млн. долара, което я нарежда сред най-богатите жени изпълнителки. За Рич Пол се знае, че състоянието му към август 2021 г. е 100 млн. долара. То се дължи на процентите, които Пол си отчислява от заплатите на спортистите, чиито интереси защитава. Той е смятан за втория по влияние спортен агент в NBA. Представлява 21 играчи от Баскетболната асоциация, сред които имена като Леброн Джеймс, Джон Уол, Лонзо Бол.