Слънцето във Везни – знак за началото на есента

Слънцето преминава във Везни, което поставя официалното начало на есента. При тази конфигурация на планетите във вас ще се засили стремежът към хармония и баланс, ще се увеличи желанието да се посветите на артистични занимания и различни изкуства.

Много от вас ще се чувстват като социални пеперуди – ще обикалят от един бизнес коктейл на друг и ще се радват не толкова на потенциалните възможности за сключване на сделки, колкото на общуването с хора, с които споделят общи ценности и имат едни и същи каузи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овенът ще приема твърде лично всичко случващо се около него. Няма да открива радост в нищо. Но е добре да се опита да си върне чувството за хумор и да се стреми да бъде обективен.

Това ще бъде най-добрата рецепта за спокойно прекарване на деня.

Телците е добре да посветят този ден на презареждане на батериите си – да се опитат да си възстановят баланса и да се отдадат на заслужена почивка.

Близнаците ще имат да подготвят сериозно домашно за много важна предстояща бизнес среща. Представителите на зодията, които са началници, ще трябва да проявят разбиране към трудни ситуации от личен характер, с които подчинените им трябва да се справят.

Ракът ще твори – дали ще подрежда книгите си по автори в библиотеката си, или ще изработва  къщички за птици или ще се вихри с цветни спрейове на яхтата си, той ще е в приповдигнато настроение и ще иска да дава безплатни съвети на всички.

Лъвът ще вложи огромна част от енергията си в планиране на бъдещи бизнес проекти. Добре е да избягва всякаква физическа работа, тъй като това може да се отрази неблагоприятно на здравето му.

Представителите на зодия Дева ще имат срещи с много хора, някои от които не са им особено симпатични, но с всички ще им се наложи да бъдат внимателни и учтиви. Ще им хрумнат нови идеи и ще се почувстват малко по-разумни и трезво мислещи от преди.

Везните ще са в режим „съхраняване заряда на ентусиазма“. Ще предпочетат да си стоят у дома, в опит да избягат от стресова ситуация. Първоначално ще се упрекват, че са го направили, но после ще са доволни, че са изчакали бурята да отмине.

За Скорпионите е препоръчително да се посветят на някаква творческа дейност, тъй като това ще им помогне да преодолеят прекалената си ранимост и чувствителност.

Добре е да обърнат повече внимание на здравето си, като избягват всякаква нездравословна храна и заложат на балансирана диета.

Стрелецът ще се чувства изтощен заради натоварения си график. Ако не може да контролира емоциите си, е добре да релаксира с хубава музика или спа процедури и да не разчита, че всички ще го разберат, че днес е видовден и той е човекът, който ще посочи недостатъците на всички.

За Козирога днес е благоприятно време да планира пътуване извън града, да се подложи на разкрасителни процедури или да прекара повече време с любимите си хора.

За Водолеите е препоръчително да не предприемат никакви нови инициативи. И сегашните са им предостатъчни и е добре да помислят на кого да делегират част от отговорностите си, за да успеят да се справят в срок с изпълнението на поетите ангажимени.

Рибите ще искат да помагат на всички – ще са в приповдигнато настроение и е добре да се възползват от ентусиазма си, за да започнат по-здравословен начин на живот. Защото, ако са постоянно изтощени и нервни, ще трябва да помагат единствено на себе си.