Вторник, 7 юни – Успешен ден за нови запознанства

Разположението на Луната спрямо Уран ще засили във вас пъргавината на ума и любопитството към нови неща.

Ще имате голям шанс и да се срещнете с интересни и необикновени представители на противоположния пол, които ще ви помогнат както в бизнеса, така и с емоционалната си подкрепа в личен план.

Уран е свързан с усещането за безпокойство при промени в ежедневието, така че се въоръжете с хладнокръвие и гледайте по-трезво на случващото се около вас.

Слънцето е в квадрат с Луната и това може да се прояви като увеличаване на капризите, недоволството и чувството на безпомощност. Но тези своеобразни паузи в живота ни са необходими, за да се възстановим – човек невинаги може да е в топ форма и да е винаги готов за действие.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните днес лесно ще дават пари назаем и няма да се притесняват дали бързо ще си възстановят средствата. Тази им щедрост ще се възнагради стократно.

За Телците е благоприятно време да планират стратегиите си в сферата на бизнеса и финансите. Вложените им усилия ще имат своя резултат в близките три години.

Близнаците ще се сблъскат със сериозни финансови проблеми и няма да могат да намалят разходите си, но това няма да трае дълго.

За представителите на зодия Раци е подходящо време да вложат малко повече средства в приятното прекарване на времето с приятели и членове на семейството. Ще могат да зарадват близките си хора с подаръци без специален повод, което ще им донесе особена радост.

За Лъвовете този вторник ще е благоприятен за разрешаване на финансовите им проблеми. Ще имат късмет при намирането на спонсори, меценати или бизнес партньори, на които могат да разчитат.

Девите днес ще са обект на разрушителни критики. Добре е да не се засягат от тях и да правят това, което искат, следвайки финансовите си планове.

Везните днес ще са във вихъра си – новият имидж, върху който работят от известно време, ще успее да предизвика нужния ефект. Но нека да не се стремят да впечатляват околните, като харчат за последно.

Скорпионите днес ще трябва да се примирят с действителността – няма да получат заемите, които искат. Имат обаче шансове да обмислят нови варианти за изкарване на допълнителни доходи.

Стрелците днес ще отчетат, че имат сериозни приходи, благодарение на упоритата си работа. Освен това техни приятели ще ги поканят да се включат към нови доходоносни проекти.

Козирозите ще имат силно желание да украсят или преустроят дома си. За някои от тях днес е подходящо време да си купят нова къща или кола. Това важи особено за онези представители на зодията, които са спестявали упорито през последните десетина години.

Водолеи вероятно ще са притеснени от онова, което се случва около тях. Препоръчително е да не се разстройват, а да се отпуснат и да не се притесняват – неприятностите са временни. Препоръчително е да отидат на спа процедури, да послушат класическа музика.

Рибите, които развиват собствен бизнес, ще се поздравят с увеличение на печалбите. Причините затова могат да бъдат различни – включително могат да са и добрите им комуникативни умения. Денят по отношение на финансите изглежда многообещаващ.