Дамска мода: Бъдете неустоими като херцогинята на Кеймбридж

Кейт Мидълтън отдавна заслужи своето почтено място сред модните икони на XXI век. Затова не е чудно, че преди броени дни в Уелс съпругата на принц Уилям грабна вниманието на всички с новите си и ефектни обеци. Ето какво друго се знае за прекрасните Alia Hoops:

 

Както вече казахме, неотдавна Кейт Мидълтън посети страната на уелсците. Аристократката, пътувайки по работа към замъка Кардиф, бе забелязана да носи много интригуващи и прелестни златни обеци. Това е моделът Alia Hoops на уелския бижутерски бранд Spells of Love. За него се знае, че в момента е много актуален и освен че е рекламиран от Кейт Мидълтън, американската инфуенсърка Кендъл Дженър също е била виждана с него.

Стилните украшения са изработени от 18 карата рециклирано метализирано злато. Високи са 28.5 мм, а дебелината им е 3 милиметра. Предлагат се и в сребро, и в розово злато.

Тъй като в България все още няма физически магазин на уелската ювелирна марка, обеците могат да бъдат закупени от официалния сайт – https://www.spellsoflove.co.uk/products/alia-hoops. Цената им е 79 паунда. Важно е да се спомене, че тъй като те са ръчно изработени и готови за предварителна поръчка, изработката на Alia Hoops може да отнеме известно време.

Spells of Love се появява през 2016 г., бидейки вдъхновението и мечтата на ювелирката от Уелс Хейли Джоунс. Марката се дефинира от уникалната естетика, красивата изработка, фините материали и етичните практики, чрез които Spells Of Love печели все повече и повече верни клиенти с всеки изминал ден. Лейдбълът е мощно промотиран от Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, и Кендъл Дженър, полу-сестрата на Кортни, Ким, Клои и Роб Кардашиян.