Вторник, 30 ноември – Копнеж за истинско приятелство и любов

Този вторник ъгълът между орбитите на Венера и Нептун е 60 градуса. Това се отразява върху мнозина от нас като копнеж за истинско приятелство и любов.

Може да ни се случи, ако преодолеем егоизма си и се стремим към трайни отношения, но не в името на постигане на лични цели, а от дълбока вътрешна потребност. Ще ни се наложи да се научим на изкуството на компромиса и ще трябва да сме готови и на малки жертви.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Представителите на зодия Овен е добре да помсилят за зависимостите си – влагат в тях значителни суми, които, ако си ги спестят в близката година, могат да направят изключително добра инвестиция, от която да се издържат години наред. Важно е днес да вземат съдбовното решение.

За Телците днес е идеално време да разпродават имоти, да печелят от продажбата на акции.

 

Ако имат нужда от уроци по финансово управление, нека не се колебаят да се обърнат за съвет.

За Близнаците днес е благоприятен ден за спестявания. Ще трябва усилено да работят за увеличаване на авоарите си, но това ще ги изпълни с радост – несравнимо по-голяма от случаите, когато печелят лесни пари.

Раците е добре да се отпуснат – особено ако пътуват по работа. Ще им върви, не трябва в никакъв случай да се притесняват, защото късметът ще е с тях и ще бъдат завидно продуктивни.

Лъвовете е добре точно днес да са по-спестовни. На финансовия фронт няма да им върви особено, но все пак, ако взимат стратегически решения, звездите могат и да се отнесат благосклонно към тях.

За Девите финансовото планиране ще е от решаващо значение за бъдещата им стабилност. Нека не се притесняват да търсят експертни съвети къде да правят вложенията и инвестициите си.

За Везните е важно да знаят, че днес планетите няма да им влияят особено добре на финансовия фронт. Но нека не униват, тъй като съвсем скоро ги очакват много по-благоприятни периоди, в които ще печелят по много и ще работят със замах.

Скорпионите ще бъдат фокусирани върху развитието на личността си. Ще харчат много, за да изглеждат добре.

Но инвестициите им в имидж, както и в изкуство ще се възвърнат.

Стрелците ще имат сериозни разходи. Ще харчат за неща, които за тях не са от съществено значение. Това ще ги разстрои, но само за кратко.

Козирозите рискуват да бъдат измамени. Затова е добре внимателно да следят какво им казват финансовите консултанти и да се опитват да си проверят информацията и от други места.

Водолеите могат смело да инвестират на борсата и да реализират идеите си през първата половина на деня, докато Фортуна е кацнала на рамото им.

Представителите на зодия Риби ще имат сериозни грижи около решаването на сложни данъчни въпроси.

Ако бизнесът им е в развлекателния сектор, има голяма вероятност за приятни изненади.