Вторник, 3 май – С желание да реализирате всяка възможност

Днес Венера навлиза в съзвездието на Овена и това явление ще засили ентусиазма ви. Ще искате да се възползвате от всяка малка възможност, за да постигнете невероятен резултат.

Ще сте спонтанни и със заразително чувство за хумор.

Успехи ще имат онези от вас, които се замислят над думите на Конфуций – „По природа всички хора си приличат – само навиците ги отдалечават един от друг“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не отказвайте никакви финансови оферти. Ако имате планирана бизнес среща, отидете на нея, изпълнени с увереност. Резултатът й ще ви изненада приятно.

 

Телци, вашата общителност днес ще направи изключително впечатление. Ще сте и отличен оратор, способен да убеди и най-скептичните в правотата си. В сферата на бизнеса няма да имате равни – ще може да преговаряте с всеки и за всичко!

Близнаци, днес ще бъдете като акумулатор за идеи. Ако обаче никой от колегите ви не иска да ги осъществи, не се отчайвайте, за предпочитане днес са спонтанните решения.

Раци, днес се заредете с търпение, може да имате проблеми с техниката, която ще откаже в най-неподходящия момент. Планирайте работата си, без да прибягвате до постоянната помощ на техническите устройства.

Лъвове, днес ще имате усещането, че нямате дори минута време. Ще трябва непрекъснато да търсите решение на нови и нови проблеми. Но вечерта всичко около вас ще се успокои и ще се поздравите за здравите си нерви.

Деви, днес ще се чувствате истински късметлии. Денят е много добър, за да започнете работа по някой от вашите проекти. Може успешно да приключите друга инициатива, по която отдавна работите.

Везни, отделете си време днес, за да вземете важни и отговорни решения. Ако го направите прибързано, има вероятност те да са грешни и да доведат до неприятни последици. Фокусирайте се върху добре изчислените плюсове и минуси.

Скорпиони, днес вашият бизнес партньор ще има по-голям късмет от вас, но вие не завиждайте. Спомнете си кога и на вас ви е вървяло много и се амбицирайте.

Стрелци, днес не теглете заеми. Рискувате да останете без нищо. Освен това всеки излишен харч ще се отрази пагубно на бюджета ви. И си почивайте – само така ще работите по-продуктивно.

Козирози, днес е много вероятно да се чувствате лишени от възможност да изразите себе си. Не си хабете нервите с подобна неудовлетвореност. Занимавайте се в благотворителност.

Водолеи, днес не злоупотребявайте със служебното си положение. Може да имате проблеми с кариерното си израстване, затова работете по-усърдно.

Риби, очакват се промени по върховете на вашия бизнес. Ще трябва да свикнете с новите условия, независимо дали ви е приятно или не.