Вторник, 3 август – Ентусиазъм и интересни срещи

Този вторник Венера и Уран застават по такъв начин една спрямо друга, че ще повлияят на увеличаването на ентусиазма ви. Това ще се отрази както на работното ви място, така и на контактите ви с бизнес партньори и приятели. Очакват ви интересни и вълнуващи срещи.

В мнозина ще се прояви особено силно творческата им природа.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще трябва да се съсредоточат върху плановете си за изкарване на по-големи приходи. Ще трябва да отчетат и бързо свършващите им спестявания. Но е добре, въпреки тези важни задачи, да не отменят никакви свои ангажименти, поети от предишната седмица, най-вече отиването на кино с приятели.

Телците ще са пренатоварени. Добре е да владеят гнева си, за да избегнат ненужни усложнения в работата си.

За предпочитане е да се затворят за малко в себе си – да изследват тревогите си и да потърсят начин да се успокоят и мобилизират.

Близнаците ги очаква много продуктивен ден. Но да имат предвид, че в хода на деня ще стават все по-чувствителни и трудно ще приемат критики особено от страна на бизнес партньорите си. Ако това ги изнервя, да си представят как им се налага да прекарат целия ден, затворени със заяждащата се свекърва или тъща.

Раците днес ще са най-добри във всичко – както на финансовите пазари, така и в измислянето на ваканционни игри. Само онези от тях, които все още не са натрупали опит в новата работа, да очакват проблеми. Те са преодолими с малко повече старание и концентрация от тяхна страна.

Лъвовете ще могат да се похвалят с големи печалби, но ако насочат енергията си в правилната посока. Като за начало е добре да избягват да прекарват твърде много време в сърфиране из мрежата.

Девите ще имат успех при взимането на тежки решения, стига предварително да са правили задълбочени проучвания.

За Везните денят няма да бъде особено благоприятен по отношение на финансовите въпроси. Добре е да инвестират с мярка, независимо, че дългосрочните печалби са очевидни.

Козирозите ще харчат с удоволствие за партньорите си – и в личния живот, и в бизнеса. Така ще демонстрират, че са финансово стабилни и на тях може да се разчита.

За Стрелците е добре да са много по-прагматични от обикновено и да избягват всякакви изкушения, свързани с импулсивни харчове. Може да им се стори особено трудно, но ако опитат, ще видят, че не е невъзможно.

За Козирозите е препоръчително да не търгуват на борсата и да ценят всяка спечелена стотинка.

На Водолеите ще им върви в купуването на имот. Ако нямат планове да се преместят в нов дом, могат да помислят за нов автомобил.

Рибите днес да не се страхуват да поемат рискове – смело да инвестират в нови проекти и да отделят време за намиране на решения на проблеми, които ги вълнуват от доста време.