Вторник, 26 октомври – Вътрешен баланс и грижовност

Между Луната и Слънцето се образува тригон – т.е. ъгълът между орбитите им е 120 градуса. Това се приема за най-хармоничното разположение на небесните тела.

Ефектът от него е, че в човек се увеличава вътрешният баланс, грижовността, разбирането, вниманието и добротата.

Днес ще сте в добро настроение, ще предизвиквате много симпатии и положителни емоции и по-лесно ще постигате целите си.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще изпитват радост и удовлетворение от това, което имат. Очакват ги интересни срещи – и по отношение на бизнеса им, и в романтичен план. Възможно е да възникне спор как точно и къде да се проведат тези интригуващи срещи, но това не трябва да ги притеснява – ще изживеят истинско приключение.

Телците ще имат усещането, че мислят със стомаха си – ще мечтаят за деликатеси. Такова чувство може да се дължи на дълго потискан глад. Ако инвестират в откриването на сладкарница или на ресторант, ще имат голям дългосрочен успех.

Силно конкурентният характер на Близнаците ще ги подтикне да се представят изключително добре днес. Тях изобщо няма да ги интересуват други медали освен златния. Който се обгради с такива хора, бързо ще усети колко решителен става и самият той и как постоянно иска да се усъвършенства все повече и повече.

На Раците ще им се наложи да вземат тежки финансови решения, засягащи както дома, така и бизнеса им. Ако отговарят за определен проект, е добре да се доверят на преценката на работещите по него, особено ако те са подбирали екипа за него.

Лъвовете днес ще мотивират много от хората около тях чрез собствените си действия. Ще научат нови неща, които ще им помогнат много за подобряване на атмосферата в бизнес компанията. Добре е да не забравят, че добрите комуникатори създават най-добрите мениджъри.

Представителите на зодия Дева ще бъдат погълнати от лични проблеми, които могат да са в ущърб на професионализма им. Добре е днес да решат проблемите си, като директно се изправят срещу тях. В никакъв случай не трябва да позволяват емоциите да потискат предприемаческия им дух.

Везните не трябва да допускат дребни случки и детайли в пейзажа да ги изваждат от равновесие. Важна е цялата картина, а не едно малко движение на четката.

Да имат предвид, че, ако са началници, днес подчинените могат да им окажат известен натиск. Заради това е добре да обмислят всички възможности, преди да вземат каквото и да било решение. Важно е да медитират – това е тайната към вътрешното им спокойствие днес.

Скорпионите ще трябва днес да се борят с призраци от миналото. Ще изпитват силна носталгия и това ще пречи на работата им. Предстои им важен бизнес проект, заради това е за предпочитане да загърбят миналото – най-вече лошите практики и болезнените спомени.

Стрелците ще са в настроение за флиртове, които обаче едва ли ще прераснат в нещо по-сериозно. Ако са в ресторантьорския или бижутерския бизнес, ще имат успех, ако предложат ново меню или нова линия – „Само за романтици“ или „Само за любители на флирта“.

При Козирозите този вторник не обещава нищо забележително. Това не трябва да ги обезсърчава, защото означава, че преживяват период на спокойствие преди сериозна промяна. Тя ще бъде за добро, така че е препоръчително да събират сили за нея.

Водолеите днес ще могат да изявят всички свои таланти. Важно е обаче да са във вътрешна хармония със себе си и да не позволяват емоциите да ги разкъсват в различни посоки.

Рибите ще са в творчески подем. Освен това ще си спомнят тъкмо днес съветите на свои мъдри учители, които ще им помогнат да достигнат до нови висоти в професионален план.