Вторник, 23 ноември – Силна подкрепа за необичайни идеи

Този вторник – 23 ноември, Луната ще си взаимодейства с Уран, Венера, Марс и Нептун по начин, който ще благоприятства вашата решителност и смелост.

Ще получите силна подкрепа да развивате необичайните си идеи. Възползвайте се от възможностите, които ви се предлагат, но бъдете твърди.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните, които се занимават с недвижими имоти, ще имат успешен ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от вкъщи.

Телците, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Други представители на зодията, които чакат съдебни решения, ще имат повод да почерпят, защото съдът ще се произнесе в тяхна полза.

Близнаците ще си партнират отлично с колегите. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.

Раците да бъдат внимателни в действията си на финансовия фронт, защото всяка тяхна стъпка ще се наблюдава. Добре е да се уверят, че ако заложат всичко на една карта, няма да загубят най-ценното, което имат.

Лъвовете ще работят усилено, макар и да са далеч от постигането на съвършенство. Ще искат да развиват творческите си планове, които в момента са само на хартия. Добре е да запазят положителната си нагласа към случващото се – само така – бавно, но сигурно, ще напредват към успеха.

Девите ще имат големи шансове да получат правото да управляват финансите на компанията, в която работят. Новите отговорности ще са дългосрочни.

Везните, заети в сферата на развлекателния бизнес, ще се почувстват изоставени. Това обаче не означава, че трябва да изпадат в униние. Препоръчително е да слушат вътрешния си глас и да се стремят и в този труден за тях период да изразят творческото си аз. Вечерта ще я прекарат с хора, които са в състояние да чуят музика в мълчанието им.

Скорпионите ще искат да постигнат максимални резултати с минимум усилия. Ще зависят изцяло от късмета си, а той днес може и да не е на тяхна страна. Напълно е възможно да се окаже, че разчитат най-големият мошеник да им свърши работата.

Стрелците, работещи в сферата на комуникациите, ще имат чувството, че денят им е песен. Възможно е обаче към кря на деня да бъдат изправени пред сериозно бизнес предизвикателство. Ако си дадат сметка кои са приоритетите им, лесно ще намерят решение.

Козирозите ще са водени от инстинктите си. Но ако са добър слушател, ще разширят възможностите си за използване на различни финансови потоци.

Водолеите може и да не успеят да изпълнят в срок ангажиментите си. Не трябва обаче да си позволяват да се депресират. Щом работят отдадено, ще постигнат целите си.

Рибите ги очаква важно запознанство, в резултат на което ще сключат сериозна сделка с дългосрочни последици. Добре е обаче заради него да не пренебрегват други бизнес контакти.