Пол Ръд – най-секси мъжът за 2021 г., който иска да е мистериозен

Американският актьор Пол Ръд бе обявен за най-секси мъж за 2021 г., но, както сам признава в интервю за People – ако попитате съпругата му дали е заслужил титлата, тя директно ще си каже, че не би гласувала за него.

 

Ръд, който е на 52 години, е женен от 2003 г. за продуцентката Джули Йегер, която е една година по-голяма от него. Доколкото Ръд познава вкуса ѝ, Джули без всяко колебание би избрала за най-сексапилен жив мъж 57-годишния Киану Рийвс.

Джули Йегер и Пол Ръд.

Рийвс и Ръд са работили заедно преди пет години, когато участват в късометражния филм Anyone Can Quantum – в него Ръд играе партии шах срещу Стивън Хокинг, а Рийвс е в ролята на разказвач.

Рийвс никога не е бил обявяван за най-секси мъж, ако не се брои честта, която му е оказана през 1994 г., когато PEOPLE избира трима актьори да си поделят титлата: Киану Рийвс, Хю Грант и Джим Кери.

Но освен Джули Йегер и самият Пол Ръд си признава, че ако го попитат кой според него заслужава да е най-секси мъж за 2021 г., ще отговори – Киану Рийвс.

Киану Рийвс и Пол Ръд.

„Вижте, имам трезва преценка. Това, което ви казвам, не е някаква фалшива скромност. Има толкова много хора, които много повече от мен заслужават тази титла“ – казва Ръд, който описва себе си като домошар. Най-много обича да прекарва свободното си време със семейството – с жена си Джули и с децата Джак – на 17 г. и Дарби – на 12 години.

„Когато мисля за себе си, се възприемам най-вече като за съпруг и баща, и далеч не като секси актьор“ – продължава Пол Ръд, който в последно време нашумя с ролята си в Ant-Man. Той споделя, че когато съпругата му научила за новата му „титла“, била леко „зашеметена“, но после се разсмяла и казала: „О, добър избор са направили“.

„Вероятно не беше искрена, но беше сладка“ – казва Пол Ръд, който за ролята си в Ant-Man тренира много усилено. Към днешна дата той е в Обединеното кралство, където ще снима следващата част от филмовата поредица – Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Споделя, че няма нищо против строгите диети и тренировки, при условие, че от време на време може да си позволи и някои глезотии.

„Веднъж седмично си поръчвам печено говеждо, йоркширски пудинг и халба Гинес. След това обикновено пия чай и бисквити и смятам, че от това по-вкусно няма. Освен това да ви призная честно – спомням си веднъж, когато бях на снимачната площадка на „Отмъстителите“, и тренирах усилено, и спазвах строга диета, и изведнъж застанах до Крис Хемсуърт (бивш носител на титлата „най-секси жив мъж“) и си помислих: „Какъв е смисълът от всичките ми усилия? Колкото и да се опитвам да постигна неговата форма, няма никога да успея. Защо изобщо да се старая?“

Крис Хемсуърт.

Сега обаче Пол Ръд е доволен от новата си титла и сякаш не съжалява за положените усилия.

„Надявам се, че най-накрая ще бъда поканен на някоя от онези вечери със секси мъже като Джордж Клуни, Брад Пит и Майкъл Би Джордан“ – споделя с усмивка Ръд.

„Освен това смятам, че много скоро ще започнат да ме канят на яхти. Освен това по-често ще потъвам в размисъл. Така или иначе обичам да размишлявам. Това ще ми помогне да изглеждам по-вглъбен и мистериозен. Все пак не е лесно да си най-сексапилният жив мъж на планетата“ – завършва Пол Ръд.