Вторник, 2 август – Засилена творческа енергия, нови запознанства

Днес наблюдаваме съвпад между Марс и Уран, а и ъгълът между орбитите на Венера и Уран е 60 градуса. Това ще повиши творческата ви енергия. Ще ви хрумват и нови идеи, насочени към бъдещето.

Ще се борите за свобода и независимост, което може да бъде и проблематично, ако не сте готови да правите никакви компромиси.

Днес бъдете внимателни, докато шофирате, защото взаимодействието между Марс и Уран може да ви направи забързани и нервни.

Влиянието на секстила между Венера и Уран ще ви повлия благоприятно при контактите ви с хората-  възможно е да започнете нова романтична връзка, но е добре внимателно да я изграждане и да не залагате всичко в нея. Защото е напълно възможно, както внезапно е започнала, така и да завърши най-неочаквано.

Но кой знае, може би новата ви връзка днес ще бъде изключение.

Овни, ако сте началник и ръководите голяма група от хора, помислете кой в последно време се е откроил и го наградете.

Телци, съдбата не обича оплакващите се, така че се заредете с оптимизъм и имайте предвид, че когато нагласите ви са положителни, има по-голяма вероятност да изпълните целите си.

Близнаци, започнете веднага да решавате належащите проблеми, защото с всеки изминал ден те ще се увеличават като снежна топка и не е във ваш интерес да ви затрупат като лавина. Бъдете бързи, за да може да свършите всичко.

Раци, днес ще ви бъде много трудно да се концентрирате върху работата си. Внимателно анализирайте списъка си със задачи – в него може да откриете много интересни възможности за кариерно развитие.

Лъвове, днес имате чудесен шанс да демонстрирате всичко, на което сте способни. Вашият началник със сигурност ще оцени усърдието ви. Така че е напълно възможно скоро да получите повишение.

Деви, не прибързвайте да взимате важни и отговорни решения. Има вероятност те да са погрешни и да доведат до неприятни последици за вас, за вашите колеги и служители. Първо добре пресметнете плюсовете и минусите.

Везни, една неочаквана среща може значително да повлияе на по-нататъшния ход на кариерата ви. Ако си направите необходимите изводи, от утре всякакви предизвикателства ще ви се виждат лесно преодолими и вълнуващи.

Скорпиони, днес ще имате невероятен късмет – затова участвайте в някакъв конкурс или лотария. Ако сте склонни да разчитате най-вече на собствените си сили, то поне се възползвайте от благосклонното отношение на съдбата към вас – днес, проблем, който ви мъчи от доста време насам, най-накрая ще намери своето решение.

Стрелци, днес не бъдете толкова самоуверени. Внимателно прегледайте всички документи, които трябва да подпишете. Прегледайте всички отчети и не се доверявайте на мили усмивки и сладки обещания.

Козирози, използвайте всички ресурси, с които разполагате, за да постигнете целите си по заобиколен начин, защото днес препятствията, които ще ви поставят, ще са досадни и дразнещи.

Водолеи, днес не отделяйте твърде много време за разговори с клиенти, колеги и началници. Фокусирайте се върху работата си – ще имате успех, ако създавате реклами или пишете речи на влиятелни политици.

Риби, днес е добър ден за инвестиции в нови бизнес начинания – вашите конкуренти няма да могат да ви изпреварят, колкото и да им се иска. Основният принцип е да сте позитивно настроени и ентусиазирани.