Вторник, 17 май – Успешни с чувство за баланс и такт

Днес ъгълът между орбитите на Венера и Луната е 120 градуса. Те ще си взаимодействат по положителен начин, изостряйки чувството за баланс и такт във всеки от нас.

Мнозина ще се чувстват омагьосани от чара на бизнес партньорите си или въодушевени от тяхното благородство.

Успех ще имат онези от вас, които следват принципа на Гьоте: „Човек разполага с достатъчно вътрешна сила, за да осъществи онова, в което убедено вярва“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, ще бъдете забелязани от началниците си благодарение на усилията ви, вложени в работата. Очаквайте атрактивни бонуси.

Телци, днес онези от вас, които работят в сферата на недвижимите имоти, ще имат голям късмет. Но ще трябва да действате бързо – точно днес печели онзи, който работи на бързи обороти.

Близнаци, ще се борите с конкуренцията за място под слънцето. За да спечелите, трябва да демонстрирате всичките си силни качества и да не си губите времето в незначителни спорове.

Раци, денят ви ще бъде успешен, ако се отстраните за момент от нещата, които правите, и се опитате да ги погледнете от различен ъгъл. Това важи с особена сила за онези от вас, които са банкери и финансисти.

Лъвове, опитайте се да прекарате деня възможно най-ползотворно, като инвестирате времето си в дългосрочни проекти с трайни резултати.

Деви, днес ще имате натоварен ден поради многото спешни задачи и важни срещи, които сте си планирали. За да се справите, ще трябва да останете до късно на работа.

Везни, не се надценявайте. Това може да се отрази неблагоприятно на финансовото ви състояние. Логично би било да се вслушате в съветите на по-опитните ви колеги, които искрено искат да ви помогнат.

Скорпиони, днес е подходящо време за откровени разговори с шефа ви. Разговорът ще ви помогне за кариерното развитие и за намиране на удоволствие от работата.

Стрелци, не се опитвайте да компенсирате бавните си действия през първата половина на деня с шокова активност през втората. Направете си план и стриктно го спазвайте.

Козирози, днес няма да имате финансови проблеми и може да си позволите да си направите подарък. Скоро ви предстои да започнете нов, много печеливш бизнес.

Водолеи, придържайте се към принципа – „Спестеният лев е спечелен лев“. Не харчете импулсивно и това ще ви донесе големи успехи на финансовия фронт.

Риби, днес ще се радвате на процъфтяващи бизнес отношения. В същото време ще ви се наложи да теглите заем – изберете такъв погасителен план, че най-бързо си да изплатите кредита.