Вторник, 13 юли – Венера и Марс разпалват страсти

Позиционирането на Венера спрямо Марс ще се отрази като засилено желание за взаимодействие между двата пола. Тъй като Венера се приближава към Марс, а не се случва обратното, няма да се стига до агресия.

Изключение ще правят случаите, когато жените, противно на желанието си да бъдат покорявани от умни мъже, попаднат на „примитиви“. Мъжете днес трябва да бъдат внимателни с жените – една тяхна усмивка ще означава повече от знак за добро настроение или приятелско отношение.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще искат да смесят бизнеса с удоволствието. Ще работят със същия ентусиазъм, с който ще се впускат в приключения. Ще научат много неща благодарение на неочакван обмен на идеи.

Телците ще бъдат проницателни, а сдържаният им чар ще им помогне да се справят с всякакви неприятни интриги на работното място.

Близнаците ще се оттегчават от рутината в работата. Ще трябва да разчитат или на децата си, или на родителите си, да ги спасят от скуката. Някои от тях могат да получат неочаквано наследство или повишение на заплатата.

Раците ще могат да се похвалят с невероятни финансови резултати. Но днес ще похарчат много повече, отколкото биха искали. Препоръчително е да купуват най-вече домакински уреди.

За онези Лъвове, които се стремят към ново начало, този вторник обещава тъкмо това. Онези от тях, които вече са начертали планове за близкото бъдеще, днес могат смело да ги продължат. Ще постигат по-лесно целите си, когато работят за тях методично и по план.

Девите ще разполагат с власт и финанси, по-големи от всякога. Ще са склонни да спестяват, подготвяйки се за евентуални икономически сътресения. Хората около тях ще оценят лидерските им качества.

За Везните денят ще е особено натоварен. Ще си възстановят стари приятелства. По отношение на професионалните си ангажименти е добре да въведат строг ред.

Скорпионите е добре да забравят за притесненията си. С напредването на деня ще се почувстват по-сигурни и спокойни. Ако са прекалено стресирани, е добре да си почиват.

Стрелци, днес внимавайте да не ви уцели стрелата на Купидон – не е сигурно дали лесно ще се справите с твърде силните любовни чувства.

За Козирозите е време, в което ще преследват целите си като орел – плячката си. Препоръчително е да са внимателни, когато подписват важни документи. Възможно е брокерите и дилърите да понесат големи загуби, но ако действат с един ход напред, могат да избегнат нещастията.

Водолеите ще изненадат приятелите си приятно с промяната във възгледите си – днес ще се интересуват не толкова от финансови печалби, колкото от мистични явления. По-късно през деня могат да посетят храм, за да намерят утехата, която търсят.

Рибите усилено ще се борят със странни, съдбоносни обстоятелства в живота си. Възможно е понякога да им се иска да паднат на колене и да се опитат да измолят успеха си, но никоя победа не е даденост. Тя се извоюва трудно, с упоритост и с несломим дух.