„Сексът и градът“: Джон Корбет замества Тузара

Докато верните фенове на поредицата все още тъжат, че Ким Катрал няма да се завърне като Саманта Джоунс, нека ги успокоим – очаква ги изненада. Ето за какво иде реч:

 

Да, както вече писахме – https://special.bg/vseksat-i-gradatv-se-zavrashta/, палавата и любима на всички Саманта Джоунс няма да присъства в новия сезон. Но вместо нея ще видим Ейдън Шоу (Джон Корбет) – единият от многото бивши на Кари Брадшоу.

Саманта ще липсва много на феновете.

Ще участвам в новия сезон. Мисля, че все пак ще се снимам поне в няколко епизода.“ – сподели преди дни актьорът Джон Корбет пред списание Page Six.

Кари и Ейдън.

В интерес на истината, новината дойде няколко седмици след като се разбра, че и персонажът на Крис Нот – Тузара – също ще липсва. Означава ли това, че Кари най-накрая е взела решение да се разведе с него (Кари и Тузара се женят в в края на първия филм от 2008-а след много любовни драми), за да се хвърли в обятията на старата си изгора? До този момент се знае, че сценаристите се опитват да намерят най-подходящото извинение, с което не само ще обяснят липсата на Саманта и на Тузара в телевизионните серии, но и ще се харесат на почитателите на „Сексът и градът“.

Отляво: Ейдън Шоу, отдясно: Тузара и Кари.

Да припомним, че Ейдън и Кари се запознават в третия сезон на сериала. Той е добродушен и искрен дизайнер на мебели, а освен това е емоционалната противоположност на Тузара. Първоначално всичко между тях върви по мед и масло, но много скоро добрякът къса с Кари, след като тя му признава, че е имала афера с Тузара. После пак се събират и Ейдън ѝ предлага брак. Ала в един момент Кари започва да се задушава от връзката, отделно знае, че годеникът ѝ все още ѝ няма пълно доверие. Ето защо двамата решават да се разделят завинаги. Впоследствие героят на Джон Корбет се омъжва за колежка си Кати и не след дълго им се раждат трима сина. Но и това пак не е краят…

Кадър от „Сексът и градът 2“ (2010).

Кари Брадшоу и Ейдън Шоу се срещат отново във втория филм на пазар в Абу Даби. И двамата решават да отидат на приятелска вечеря, за да си поговорят, но в момент на страст и взаимно изкушение – се целуват. Съпругата на Тузара се уплашва и избягва – това е последната им среща.