„Карибски пирати 6“ + Джони Деп = неочаквано добра комбинация

Петдесет и девет годишната звезда я очаква още един грандиозен кинематографски проект. Ето за какво става дума:

 

По данни на британския таблоид The Sun – същият, който спечели делото срещу Джони Деп, американският актьор ще се снима в шестата поредна част от култовата поредица „Карибски пирати“. Разбира се – той отново ще се превъплъти в емблематичния образ на пирата Джак Спароу.

Макар новият проект на Disney да е още в начален етап и да не се знае кой ще бъде негов режисьор, продукцията му вече тече с работното заглавие  „Ден в морето“ (A Day At The Sea). Очаква се снимките му да започнат идния февруари във Великобритания под зоркото око на изпълнителния продуцент Брус Хендрикс (участвал в създаването на първите три филма от франчайза).

Кадър от първия филм на франчайза.

Да припомним, че покрай делата срещу бившата му съпруга Амбър Хърд и въпросната британска медия, бъдещето на Джони Деп в Холивуд бе поставено под въпрос. Това повлия силно и на участието му в третата част на „Фантастични зверове“, впоследствие отразявайки се доста негативно върху визуалния разказ и феновете му.  

Капитан Джак Спароу.

Ала по всичко изглежда, че от компанията на Уолт Дисни бързат да заличат това „малко недоразумение“; все пак петте филма от поредицата „Карибски пирати“ – плюс участието на Джони Деп – донасят на лейбъла над 4,1 млрд. долара печалба.