„Дързост и красота“ със специална изненада за феновете си

Най-дълго продължаващият сериал в света – „Дързост и красота“ навърши 35 години – първият му епизод е излъчен на 23-ти март 1987 година. И за да зарадват верните си почитатели, от снимачния екип са подготвили специална изненада: Ето за какво иде реч:

 

След 35 сезона, феновете на култовата телевизионна поредица ще бъдат зарадвани с още няколко серии през следващите две години. Това се разбра от телевизионния канал CBS, по който „Дързост и красота“ се излъчва без прекъсване в продължение на 35 години.

В продължение на 35 години „Дързост и красота“ не спря да бъде номер 1 от цялата ни ежедневна програма. Поздравления на талантливия ни екип и актьорски състав, включително и Брадли Бел (изпълнителният продуцент), че създадохте това невероятно шоу! Също така искаме и да се отблагодарим и на верните ни фенове, без които този вълшебен сън не би могъл да бъде реализиран!“ – каза Марго Уейн, старши вицепрезидент на дневните програми и CBS Entertainment.

Да припомним, че много от героите, с които стартира продукцията, вече не участват. Техните персонажи или са починали, или са убити, но има и такива, чийто живот продължава и до този момент. Такъв нагледен пример е Ерик Форестър – основоположник на известната фамилия, изигран от 77-годишния Джон Маккук.