Ванеса Паради помага на Джони Деп

До преди няколко години Джони Деп и Ванеса Паради бяха сред най-известните двойки в света, но въпреки че се разделиха и всеки е поел по своя път, екранният Джак Спароу все още може да разчита на подкрепата на бившата си половинка. Ето за какво става въпрос:

 

Американецът може да е сред най-сексапилните мъже на планетата и един от най-успешните актьори, но проблемите и ядовете не са му чужди. В момента карибския пират води съдебна битка с британския таблоид „Сън“, след публикуването на статия, в която Джони Деп е наклеветен като „нападател и насилник на жени“.

Лили-Роуз е истинско копие на родителите си – Джони Деп и Ванеса Паради.

Съдебното дело бе предвидено за средата на март, но заради избухналата пандемия от COVID-19, бе отложено за по-късна дата. В негова защита се намеси бившата му любима – френската актриса и певица Ванеса Паради, след като я моли за помощ.

Тя написа много силно и прочувствено послание: „Бях до Джони в продължение на 25 години. Живяхме като двойка под един покрив цели 14 години и заедно отгледахме двете си деца. През всичките тези години познавах Джони като нежен, внимателен, щедър и любящ мъж… Никога не ми е посягал – нито като на жена, нито като на партньор, нито като на майка на двете му деца.

Джони Деп и Амбър Хърд.

Според Ванеса не е възможно бившият ѝ спътник в живота да се промени толкова много и то само за няколко месеца – малко преди да скъсат и той да се обвърже с Амбър Хърд.

Но не само Ванеса Паради застана на негова страна. Подкрепиха го и много негови приятели и колеги – най-вече бившата му годеница Уинона Райдър и дъщеря му Лили-Роуз. И двете не могат да разберат суровите обвинения от страна на Амбър Хърд, защитавайки Джони като добър, грижовен и любящ приятел и баща.

Лили-Роуз защитава баща си.

Процесът бе насрочен за 7-ми юли и би трябвало да продължи три седмици. Този път Ванеса Паради ще може лично да присъства във Висшият съд на Лондон и да защити Джони Деп.

Ванеса и Самюел.

Да припомним, че американецът и французойката се запознаха през 1998 г. по време на снимките на „Деветата порта“ и искрата между двамата пламна веднага. Въпреки че не сключиха брак, връзката им продължи цели 14 години като в този период им се родиха две деца: Лили-Роуз Мелъди Деп през 1999-а и Джон „Джак“ Кристофър Деп Трети през 2002 година. След раздялата им през 2012-а, Джони започна да излиза с Амбър Хърд, колежка от филма „Дневникът на едно пиянде “; след три години двамата се венчаха, а след още две – официално се развеждат. Любовта им се оказва токсична, а повечето от последвалите клевети и обвинения срещу екранния Едуард Ножиците тръгнаха именно от американката. На 30-ти юни 2018-а Ванеса се омъжи за режисьора Самюел Беншетри, но успя да запази топли приятелски отношения с Джони Деп.