Четвъртък, 30 юни – Избягвайте арогантността

Орбитите на Слънцето и Юпитер се пресичат, като образуват ъгъл от 90 градуса. Това означава, че за да се справяте с препятствията и неприятностите, трябва да избягвате ексцесиите и да използвате разума си.

Определени хора могат да ви създадат неприятни емоции, но вие в никакъв случай не трябва да се държите арогантно с тях. Само така ще успеете да активирате и положителните им качества.

Ще изпитвате състрадание, но това чувство няма да ви натоварва, а ще направи по-силна общността около вас.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес звездите ви обещават много успехи при решаването на сложни финансови въпроси. Инвестирайте смело и в най-странни проекти. Важното е, екипът, който стои зад тях, да ви вдъхва доверие.

Телци, концентрирайте се. Фокусирайте се върху една задача, отколкото да се разкъсвате между много. В противен случай ще разочаровате немалко хора.

Близнаци, днес не бягайте от спорове и не си измисляйте спешни бизнес срещи, за да напуснете офиса, докато страстите се уталожат. По-добре е да се опитате да разберете причините за конфликта. Говорете спокойно с колегите, с които имате разногласия. Това ще ви донесе повече ползи.

Раци, вашето кариерно израстване може да предизвика завист дори в онези хора, които са добре настроени към вас. Бъдете открити и мили, защото не всеки може да има толкова голям късмет като вашия.

Лъвове, днес най-важна ще е бързата реакция на случващото се около вас. Повече от всякога ще е необходимо да активирате способността си да мислите нестандартно и да измисляте творчески решения на най-сложните проблеми.

Деви, днес шефовете ви ще имат спешна нужда от вас – от вашето участие по нов бизнес проект и няма изобщо да се интересуват от вашите планове.

Везни, днес има голяма опасност да не ви остане нито една свободна минута за почивка или разговор с колеги, пък камо ли да имате време да се обадите на  някой ваш близък. Направете всичко възможно това безобразие да не се повтори в бъдеще.

Скорпиони, умората ви може да се отрази доста неприятно – да забравите нещо важно, което ще ви трябва по време на тежка бизнес среща. Презастраховайте се, за да не рискувате и да закъснеете.

Стрелци, днес денят ще ви се стори доста странен – през първата половина – спокоен, а през втората – ще бъдете затрупани от задачи, които ще трябва спешно да решавате. Без значение как ще се справите, в края на деня все пак ще има с какво да се гордеете.

Козирози, очаква ви доста труден и напрегнат ден. Най-вероятно ще трябва да поемете голяма отговорност. Не се разсейвайте със странични неща и със сигурност ще се справите с всичко.

Водолеи, днес ще успеете във всичко, което предприемете. Но не си пропилявайте деня в битовизми. Заемайте се с амбициозни задачи и ще бъдете много доволни от резултата.

Риби, бъдете внимателни и не се забърквайте в съмнителни начинания. Избягвайте всякакви бизнес оферти, които ви изглеждат съмнителни.