Четвъртък, 29 юли – Марс в Дева осигурява невероятна енергия за работа

Днес енергийната планета Марс преминава в знака на Дева. Това означава, че трябва да използваме силите си разумно. Ние ще сме по -усърдни и по-ентусиазирани в работата си от обикновено.

Жаждата ни за знание ще е огромна. Емоциите ни също ще са изключително силни, но ще минат на заден план поради важните задачи, които всеки има за днес.

С Марс в Дева най-облагодетелствани от благотворното им влияние ще са представителите на  въпросната зодия, както и Телците, Козирозите, Раците и Скорпионите.

На второ място ще са Лъвовете, Везните, както Овен и Водолей. Третата група – Риби, Близнаци и Стрелец, също ще усетят, че имат по-голяма енергия и желание за работа от обикновено.

И за трите групи е добре да помислят за по-здравословен начин живот, за по-добра диета, повече физическа активност и дълги разходки.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните е важно да следят какво се случва на фондовата борса. Онези от тях, които имат намерение да сменят работата си или да започнат нов бизнес, е добре да се оглеждат, защото днес имат сериозни шансове за успешно реализиране на тези техни планове.

Телците ще харчат пари за приятели и това ще ги кара да се чувстват щастливи. Могат да им организират парти, на което ще се запознаят с бъдещ бизнес партньор, който ще им осигури възможности за големи печалби в дългосрочен план.

За Близнаците е добре да следват сърцето си, защото разумът им се бори с множество разнопосочни информации, които ги объркват. Ако искат да са добре финансово, ще трябва да направят избор – дали искат по-висока заплата или искат да развиват идеите си и да ги превърнат в печеливш бизнес.

Раците е добре да се заредят с търпение, но и със спокойствие – решенията, които инстинктивно ще вземат днес, ще се отразят много положително на финансите им.

 

Лъвовете е добре да поговорят с някого, който има по-голям опит от тях. Важно е да си дадат сметка, че макар и понякога да трябва да поемат рискове, за да продължат напред, те трябва да са много добре премислени.

За Девите е ценно да предприемат нови стъпки, които ще разширят хоризонтите им и ще им дадат по-добра видимост на пазара. Това е разбираемо – повече хора трябва да ги познават, за да си поръчват техни услуги или продукти. Днес ще имат късмет и ако си търсят по-добре платена работа.

За Везните е препоръчително да не купуват нови автомобили или къщи само защото някой техен бизнес партньор го е направил. Конкуренцията днес ще ги изтощи и ще ги изправи пред финансов колапс.

Скорпионите днес ще имат полза от всякакви спекулативни сделки. Добре е да направят инвестиции и на фондовата борса.

Стрелците ще направят успешни вложения в нов интериорен дизайн в дома си или офиса. Това ще подобри имиджа им и ще увеличи клиентите им.

Козирозите ще бъдат по-безсърдечни от обикновено – но ако техни роднини или много близки приятели ги помолят за подкрепа, тъй като имат тежки финансови проблеми, е добре да не им отказват помощта си. Не трябва да се притесняват дали заетите пари ще им бъдат върнати – те рано или късно ще си ги получат.

Водолеите е добре да не са толкова самоуверени и горди. Възможно е днес съдбата да ги изправи пред тежко изпитание. Ще трябва да вземат важно финансово решение.

За Рибите е важно да помислят как да капитализират талантите си. Добре е да се запознаят с условията на пазара, където могат да ги предложат. Със сигурност имат голям потенциал да спечелят от тях.