Парис Хилтън най-накрая става майка

Четиридесет годишната скандална бизнесдама Парис Хилтън, една от наследниците на голямата хотелиерска верига Hilton, е напът да роди първото си дете. Ето какво друго се знае до този момент:

 

 

Макар и преди няколко дни звездата да опроверга слуховете по време на подкаста си This is Paris, близък до нея източник обяви пред Page Six, че тя и годеникът ѝ Картър Ръм (бизнесмен, с компания за рисков капитал) са в очакване на първата им рожба.

Да припомним, че по-рано тази година двойката на няколко пъти е споделяла, че няма търпение да създаде семейство. Наред с това през януари Парис е започнала да посещава клиника за инвитро оплождане.

Парис Хилтън и Картър Ръм.

Той е просто моят мъж мечта. Сто процента това е „единственият“. Непрекъснато планираме сватбата и имената на бъдещите ни отрочета“ – сподели неотдавна звездата в подкаста Trend Reporter.

Двамата се запознават през декември 2019-а покрай общи приятели, а през този февруари са вече официално сгодени. Преди това Парис бе обещала ръката си на фотомодела Джейсън Шоу, на гръцкия милионер Парис Лацис, наследник на известен род корабоплаватели, и на актьора Крис Зилка.