Четвъртък, 27 януари – Дълбоки чувства и проницателност

Днес, заради разположението на Луната спрямо планетите Плутон и Меркурий, ще изпитате дълбоки чувства и ще сте много проницателни.

Освен това ъгълът между орбитите на Луната и Юпитер ще е 90 градуса, което ще означава, че днес не е препоръчително да се заяждате с висшестоящи и началници.

Като цяло най-силно ще ви се отрази разположението на Луната спрямо Плутон и ще е в сила наблюдението на френската актриса и певица Жулиет Греко, която казва: „Любовта е като пътен инцидент. Блъсва те кола и падаш. Или оцеляваш – или не“.

Жулиет Греко.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес ще изпитате силно желание да увеличите състоянието си, за да живеете с размах. Ще ви се прииска и да се занимавате с благотворителност. Начертайте си нова бизнес стратегия и ако след месец отново изпитате подобно желание, започнете да я следвате.

Телци, днес ще имате разходи, свързани със здравето. Възможно е и да ви се наложи да закарате колата на ремонт или да повикате майстори вкъщи.

Близнаци, днес ще имате късмет при участието си на търгове и когато кандидатствате за изпълнението на обществени поръчки. Ще усетите завистта на конкуренцията.

Раци, днес ще сключите сделка с голяма международна компания. Ваши бизнес партньори от други организации ще ви помогнат да разширите бизнеса си. Не забравяйте помощта им.

Лъвове, днес ще имате шанса да работите с хора от чужбина, от които ще научите много. Новите умения и знания ще се отразят благоприятно на финансовото ви състояние.

Деви, днес ще трябва смело да се изправите срещу проблемите, които имате заради неуредени имуществени въпроси. Ще ви се наложи да си подредите приоритетите като по конец.

Везни, ако залагате на рационалното решаване на проблемите, ще се справите с всички предизвикателства на финансовия фронт. Само силното нежелание да бъдете малко по-спестовни, може да се окаже пречка за вас.

Скорпиони, днес ще планирате ефективно инвестициите си и ще сте много доволни, че не сте извършвали неразумни вложения.

Стрелци, днес бъдете по-прагматични, когато взимате решения по отношение на финансовите въпроси. Очаквайте добри новини за кариерното си развитие.

Козирози, днес ще усетите как птичето на късмета е кацнало на рамото им. Ако сте инвестирали на фондовия пазар, ще можете да се похвалите с първата по-сериозна печалба.

Водолеи, днес ще спечелите от продажба на имоти. Ако пък вие искате да си купите нов апартамент, офис или магазин, то този четвъртък е подходящо време за огледи.

 

Риби, днес е препоръчително да не харчите нито стотинка, подтикнати от импулсите си. Всичко, което спестите днес, ще постави началото на акумулиране на средства за сериозна инвестиция към края на годината.