Четвъртък, 24 юни – Пълнолуние в Козирог

Пълнолунието в Козирог може на мнозина да донесе успех. Разположението на Луната спрямо Юпитер увеличава усещането за щастие. Освен това Козирогът е знак за сериозно отношение към поетите ангажименти, за изпълнение на дълга и поетите отговорности.

Ето защо всеки, който е готов съзнателно да започне нещо ново, независимо дали в личен или в професионален план, има големи шансове да го завърши с невероятен успех.

Най-облагодетелствани от Пълнолунието са представителите на Козирог, Телец, Дева, Скорпион, Рак и Риби.

С добри шансове за успех са и Водолеите, Стрелците, Близнаците и Лъвовете. Особено ако те поемат инициативата за реализирането на целите си, шансовете им са огромни.

Представителите на Овен и Везни имат да решат сериозни дилеми. Голяма е вероятността това да ги кара да бъдат в лошо настроение, но в подобен случай най-добре би им се отразила хубава музика.

Това е важно да се има предвид, тъй като днес, през втората половина на деня, Овните ще сключат важни сделки. В сферата на финансите ще се чувстват като на малка дървена лодка сред бурно море. Но подкрепата от страна на бизнес партньорите ще им помогне да прекосят дори и океана.

Телците ще са заети да решават лични проблеми и няма да имат време да обърнат внимание на борсовите индекси, които днес ще са от особено значение за тях.

Близнаците ще имат големи очаквания да спечелят големи суми пари, но за тях по-разумно би било да се притесняват да не влязат в дългове.

Раците трябва да избягват да участват в схеми, колкото и многообещаващи да изглеждат, защото те в дългосрочен план няма да работят в тяхна полза.

Онези представители на зодия Лъв, които са хора на изкуството, спортисти или спекуланти, могат да рискуват спокойно, защото шансовете за успех са на тяхна страна.

Девите ще са прекалено ангажирани с личните си дела, за да обърнат внимание на финансовите си проблеми. Онези от тях, които са на мениджърски позиции, е добре да си планират бюджета, но да внимават, тъй като мислите им ще се движат в съвсем друга посока.

Везните ще получат подкрепа от членове на семейството и от близки приятели, която в комбинация със собствените им усилия ще им донесе сериозно финансово благосъстояние.

Скорпионите ще се стремят да увеличат спестяванията си. Макар и това да не означава, че се страхуват за бъдещето си, нека да продължават да работят за тази цел и през следващите дни.

За Стрелците първата половина на деня не е благоприятна за решаване на финансови въпроси. Въпреки усилията, които ще влагат, този четвъртък те няма да могат да направят сериозни инвестиции. Но нека това да не ги разстройва особено.

Козирозите ще получат неочаквани приходи през първата половина на деня. Лошата новина е, че вечерта могат да имат непредвидени разходи.

Водолеите ще се стремят да постигнат бизнес целите си, като времето е благоприятно да се започнат сериозни преговори, свързани с тях. Макар и продължителни, в тях Водолеите имат големи шансове да убедят партньорите си да застанат на тяхна страна.

Рибите ги очаква мързелив ден, но да имат предвид, че през втората половина на деня може да им се наложи да решат важен финансов проблем.