Четвъртък, 23 септември –Ден с внезапни обрати

Орбитата на Венера е на 180 градуса от тази на Уран. Това може да ви се отрази, както като засилено позитивно отношение към всичко случващо се около вас, така и като напрегнатост в отношенията ви с другите хора.

На Уран се носи славата на планетата, влияеща на внезапните, неочаквани събития. Това може да означава нови любовни или бизнес отношения, както и рязко приключване на стари.

За Уран е характерно първо да смятаме влиянието му за негативно, а после да си дадем сметка, че от случилото се произхождат положителни промени.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще се чувстват като владетели на света. Добре е обаче да избягват да нареждат на подчинените си и бизнес партньорите си какво да правят, защото заповедите им ще звучат като обиди.

Телците ще са неспокойни, ще имат притеснения дали ще бъдат разбрани. Ако запазят самообладание и не се интересуват толкова от мнението на околните, птичето на късмета ще кацне на рамото им.

Близнаците трябва внимателно да преценят плюсовете и минусите на решенията, които ще вземат, както и до каква степен те ще бъдат интересни за тях.

Трябва да спрат да се притесняват за другите и първо да защитят собствените си интереси.

Раците ще започнат нова бизнес инициатива. Тя ще ги изпълни с положителни емоции и ще ги накара смело да мечтаят.

Лъвовете ще създадат нови трайни бизнес отношения и романтични връзки. Любовта и уважението, което изпитват към хората около тях, ще са взаимни.

Представителите на зодия Дева ще проявят невероятна смелост, която ще впечатли хората около тях. Те самите ще си дадат сметка, че са постигнали напредък в личностното си развитие. Онези от тях, които работят с деца или се занимават с производство на детски стоки, ще имат сериозни печалби.

За Везните е добре да не са прекалено емоционални – това ще се отрази отрицателно на решенията, които ще трябва да взимат. Важно е да не очакват прекалено много от бизнес партньорите си, за да не се почувстват разочаровани.

Скорпионите ще имат възможност да разгърнат уменията и талантите си по време на работа. Ще се разбират с бизнес партньорите си дори без думи. Ще берат плодовете на силното доверие помежду си.

Стрелците е хубаво да се отправят на командировка – тя ще бъде успешна, тъй като по време на нея ще сключат много изгодни сделки.

Каквото и да правят днес, решаването на финансовите въпроси трябва да е техен приоритет. Вечерта е добре да се отпуснат и да се насладят на успехите си.

Козирозите ще имат желание да се докажат – ще са ентусиазирани и весели, ще търсят одобрението на хората около тях. Усилията, които влагат в работата си, със сигурност ще бъдат оценени и възнаградени.

Водолеите ще разберат значението на приятелите си в живота. Умението им да водят увлекателни разговори ще бъде оценено дори от конкурентите и враговете им, а освен това ще отвори и хиляди врати пред тях.

За Рибите е рисков ден – всички грешки, които са допуснали в последно време, ще се върнат като бумеранг върху тях.

Добре е да внимават да не влизат в конфликт с близките си.