Четвъртък, 16 декември – Риск от ненаситност

Луната си взаимодейства по благоприятен начин с Нептун, Плутон и Венера, което днес ще ви донесе множество предимства.

Но разположението на Луната спрямо Юпитер ще увеличи вашата ненаситност.

Тя може да се прояви и като желание да харчите много, защото сякаш не можете да се наситите на възможностите за покупки, които ви се откриват през този ден.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните да внимават да не си внушават измислици, да не се потапят в свой свят, с нежелание да приемат реалността.

Тя не е никак страшна – напротив, следобеда ги очакват приятни емоционални преживявания.

За Телците денят е многообещаващ – ще направят страхотен финансов удар. И проектите, по които започнат да работят, ще им донесат невероятни печалби.

За Близнаците във финансов план новините не са особено добри – ще се сблъскат със сериозни проблеми и ще си дадат сметка, че ако са нямали подкрепата на други хора, са щели да бъдат напълно разорени.

Раците ще искат да впечатляват – ще харчат парите си за скъпи неща като маркови дрехи, обувки, аксесоари. Но тази шопинг терапия няма да им помогне много да си повишат самочувствието. По-добре да инвестират в благотворителна кауза.

Лъвовете ще получат одобрение за големи банкови заеми, но предвид сериозни предстоящи промени в професионален план, е добре първо внимателно да преценят нуждите си и след това да се възползват от сумата.

Девите ще имат нужда от експертни съвети, за да престанат да се тревожат за финансовите си дела. Ако не могат да си го позволят, е добре да отделят повече време за собствено проучване.

Везните ще имат успех – особено онези от тях, чийто бизнес е свързан с държавни органи, банки и съдилища.

Днес е благоприятно време да подготвят кореспонденцията си с тях. Може да има спънки и забавяне, но в крайна сметка ще свършат с отличен резултат започнатото.

Скорпионите е добре да инвестират в бизнес, свързан с полезни изкопаеми, строителство и всякакви инженерни дейности. Могат да имат усещането, че важните им планове се сблъскват с невидима съпротива. Ето защо е наложително да проявят търпение.

Стрелците ще са дръзки и ще поемат по-големи рискове. Те ще имат силна воля, творчески способности и ще проявят талант в управлението.

При Козирозите може да се отключи травма, скрита в подсъзнанието. Ще възстановят равновесието си, ако се потопят в работа.

За Водолеите е препоръчително да си повтарят „И това ще мине“ и така по-спокойно ще преминат през неприятните предизвикателства тази седмица.

Рибите ще се зарадват на неочаквани приходи и подкрепа. В личен план ги очаква засилване на чувството за привързаност към семейството.