Четвъртък, 15 юли – Ден, изпълнен с идеализъм

Ще наблюдаваме тригон (разположение на планетите, при което ъгловото разстояние между тях е 120 градуса) между Слънцето и Нептун. Това позициониране ще породи идеализъм в много хора. Днес е подходящо време да направите своеобразна равносметка на живота си или да медитирате. Дълга разходка сред природата може да ви се отрази невероятно добре и да ви изпълни с усещане за цялостност.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Родените под знака на Овен ще са изключително убедителни, какъвто и спор да започнат.

 

Могат дори да ви повлияят да отидете на почивка в Аляска! За тях е важно да осъзнаят, че вече е крайно време да подредят живота си. Като за начало могат да започнат от внасянето на ред в дома си.

Телците ще са преследвани от успех. Могат да получат добри новини от чужбина. Да внимават, когато разкриват чувствата си на специален за тях човек.

Близнаците ще бъдат жадни за удоволствия. Ще се представят отлично в работата си.

Раците ще са щастливи да демонстрират парите и влиянието си. Но днес ще страдат, че нямат цел, към която да насочат силите и възможностите си.

Лъвовете ще бъдат заети със здравословните си проблеми. Трябва внимателно да следят диетичния си режим. На работното си място ще бъдат учудващо съсредоточени.

Девите ще бъдат потиснати през целия ден. Добре е бързо да се вземат в ръце, защото на работното си място ще бъдат много търсени за съвет.

Везните ще трябва да прекарват повече време в офиса поради допълнителните отговорности, които ще трябва да поемат. Заради това ще обръщат по-малко внимание на семейството си. Добре е да са по-внимателни, когато харчат пари.

През първата половина на деня Скорпионите ще трябва да помислят за здравето си. Вечерта могат да прекарат времето си в приятната компания на приятели или любими.

Стрелците ще омайват околните с новия си имидж. Той, колкото и да е неочаквано за тях, ще повиши доверието в тях.

Козирозите – с шеги и добро чувство за хумор – ще правят близките си щастливи. Смехът ще е най-доброто лекарство за тях и мъдра тактика за преодоляване на различните предизвикателства в работата.

Водолеите днес ще вземат важни решения, с дългосрочно въздействие върху живота им. През втората половина на деня може да очакват, че ще имат извънреден късмет.

Рибите ще фокусират цялата си енергия върху постигането на целите си. Иронията е, че ще правят това, за да осигурят по-добър живот на семейството си, а реално ще прекарват много време далеч от него. Все пак , ако добре подредят приоритети се, ще имат време за всичко.