Часовниците Hublot само за морето – Сен Тропе, Капри и Ибиса

Вече няколко години марката часовници Hublot отбелязва летния сезон с пускането на лимитирани модели, които могат да се купят в нейни бутици в известни средиземноморски курорти.

Тази година островите Капри (в Италия), Ибиса (в Испания, и френският курорт Сен Тропе бяха избрани като специални места, където отпускарите, обичащи луксозните плажове и богатия нощен живот, могат да си купят часовник, отброяващ с прецизна точност секундите с незабравими преживявания.

Във всеки от трите курорта се предлага различен модел на Hublot. Но и трите модела са решени в морско синьо, а корпусът им е от керамика.

Big Bang Unico St Tropez е произведен в най-малко бройки – общо тридесет. Той освен керамичния корпус има гумена каишка. Индексите и стрелките са оцветени в небесносиньо, контрастиращо с черния керамичен корпус с диаметър 42 милиметра. Часовникът е с автоматичен хронограф, който може да работи без прекъсване 72 часа.

Класическият Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza се отличава с цветове, типични за дълбокото море и нощното небе на Ибиса. Той е с 45-милиметров тъмносин керамичен корпус, със синя каишка от алигаторска кожа, с бели шевове, с бутони за хронографа и с Н-образни винтове от титан. Серията е ограничена до 50 броя.

Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri също е само 50 бройки. В него преливат тюркоазено и черно, символизиращи контраста между водите на местната Синя пещера и нейните тъмносиви стени. Черният корпус е с диаметър 45 мм и е увенчан с тюркоазен керамичен панел, който е със същия цвят като гумената каишка на часовника.