Петък, 5 август – „Проклетият“ седми ден след Новолуние

Преди седем дни наблюдавахме планетарното явление Новолуние в Лъв. Много от вас, които са започнали нещо ново тогава, през тази една седмица са били свидетел на големи успехи.

Но в седмия ден, когато ъгълът между орбитите на Слънцето и Луната е 90 градуса, тогава могат да избухнат спорове и кавги, които да засегнат новата ви бизнес инициатива.

В подобен случай най-добрата реакция е съпротивата. Така че се защитавайте и насочете енергията си срещу дразнителя.

За представителите на отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, днес може да разчитате на приятелска подкрепа в начинанията си. Успешно ще промените обстоятелства, които са били в ущърб на бизнеса ви. Днес обаче не ви препоръчваме далечни пътувания.

Телци, днес успехи ще имат онези от вас, които осигуряват грижи за други хора, които имат строителен бизнес, управляват чужди пари или правят застраховки.

Близнаци, днес може да се заемете с уреждане на въпроси, свързани с банки, съдилища, държавни администрации, университетски власти. Усешно ще си взаимодействате с хора зад граница. Благоприятен ден за начало на далечно пътуване или негово планиране.

Раци, ще имате успех в дейности, свързани със секретна информация и чужди пари. Успешно ще договаряте нови условия за бизнеса си. Но внимавайте при скарване с колега или подчинен да не го принудите да напусне. Това няма да е добре за бизнеса ви.

Лъвове, ще имате успех във воденето на преговори и в подписването на договори. Може да се появят нови бизнес партньори, с които да работите. Те обаче не бива да са особено емоционални.

Деви, днес ще имате разходи, свързани със здравето. Освен това е възможно да ви се наложи да закарате колата на ремонт или да повикате майстори вкъщи. Заредете се с търпение и позитивизъм.

Везни, днес ще имате късмет при участието си на търгове и когато кандидатствате за изпълнението на обществени поръчки. Ще усетите завистта на конкуренцията.

Скорпиони, днес ще сключите сделка с голяма международна компания. Ваши бизнес партньори от други организации ще ви помогнат да разширите бизнеса си. Не забравяйте помощта им.

Стрелци, днес ще имате шанса да работите с хора от чужбина, от които ще научите много. Новите умения и знания ще се отразят благоприятно на финансовото ви състояние.

Козирози, днес успешно може да се занимавате с реклама и с маркетинг, с покупка и ремонт на техника и автомобили. Денят не е подходящ за наемане на подизпълнители.

Водолеи, днес ще имате желание да се борите срещу всяка несправедливост. Възможно е да се похвалите с увеличен капитал и стабилизиране на финансовото ви положение. Онези от вас, които се занимават с криптовалути, ще имат успех.

Риби, днес е добре да сте по-въздържани, особено ако водите тежки преговори. Ще изпитате силни емоции, но те могат да попречат на правилните ви решения. Ще имате успех, ако бизнесът ви е свързан с компютри и иновативни технологии.