STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY – новият шедьовър на Emporio Armani

През 2020 г. Emporio Armani отваря нова завладяваща глава в историята на STRONGER WITH YOU, с лансирането на STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY. Този нов мъжки аромат отдава почит на абсолютната сила на любовта с духа на аромата, запечатан във все по-кинематографична кампания с участието на британския актьор Никълъс Холт и италианската актриса Алис Пагани.

 

STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY

Emporio Armani представи за пръв път своето парфюмно дуо през 2017 г., като празник на безусловната любов и силата на сплотеността. STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY разкрива нов, страстен аспект на тази завладяваща история.

НЕУСТОИМО ПРИВЛИЧАНЕ

STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY е емблематичен фужер и ориенталски мъжки аромат, който е привлекателно ликьорен, чувствен и пристрастяващ. Като парфюм, STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY е най-интензивният аромат в линията STRONGER WITH YOU.
Създаден от парфюмериста Сесил Матон, ароматът започва със свежи и опияняващи връхни нотки: фин акорд от ром, искрящ бергамот и смола за свеж и кехлибарен аспект. Сърцето на аромата съчетава пелин и лавандула от Франция, за да създаде мощно ароматно пристрастяване. В базата на аромата сладостта на глазираният кестен се засилва от опушено кедрово дърво.
Към тези нотки се прибавя и екстракт от ванилия от Мадагаскар и пачули.
Няколко съставки в аромата STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY са получени от устойчиви и проследими източници. Ванилията се добива в Мадагаскар като част от програмата за солидарност на Armani beauty за подкрепа на местните общности. Междувременно лавандула се добива по устойчив метод във Франция, като тази съставка създава високо рафинирана лавандулова нотка, която придава флорално и балсамово качество на аромата.


STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY, заедно с дамския аромат от дуото – флоралния и плодов BECAUSE IT’S YOU – отразява модерна, инстинктивна и неустоима привлекателност.

ПРИСТРАСТЯВАЩА И ЧУВСТВЕНА ЕЛЕГАНТНОСТ

STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY е в уникалния стъклен флакон, емблематичен за мъжките аромати Emporio Armani. Ефектът на опушено лакиране, което потъмнява към долната част на флакона отличава STRONGER WITH YOU от останалите аромати и придава на ликьорния на цвят аромат в него още по-голяма интензивност. Основните линии и извивки на флакона напомнят за мъжки рамене, като флаконът е завършен с емблематичната метална капачка STRONGER WITH YOU в метално тъмно сиво.

НЕСПИРАЩ РОМАНС

За да представи несломимата сила на любовта, новата кампания EMPORIO ARMANI улавя младата двойка с неописуемо интензивно привличане един към друг. Влюбената двойка е олицетворена от Никълъс Холт и Алис Пагани, двама актьори, които са едновременно грациозни и харизматични. Интензивността на връзката им е уловена от обектива на френския режисьор Фабиен Констант и американския фотограф Деймън Бейкър.
Видеото на кампанията изобразява една напълно синхронизирана двойка. Те споделят толкова силна връзка, че заедно се чувстват непобедими. Кампанията илюстрира несломимия характер на любовта им. Този нов филм, представен като част от лансирането на STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY, продължава любовна история, започнала с ллансирането на STRONGER WITH YOU FREEZE през 2020 г. и която бележи началото на преследването на влюбените един към друг.

ВСИЧКИ АСПЕКТИ НА ЛЮБОВТА

С лансирането на новия мъжки аромат STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY, линията на Emporio Armani съдържа 4 мъжки аромата:

STRONGER WITH YOU FREEZE

STRONGER WITH YOU

STRONGER WITH YOU INTENSELY

STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY

 

Оттук можете да направите поръчка за двата аромата – STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY и BECAUSE IT’S YOU-  и така да зарадвате любимия си за Свети Валентин: https://douglas.bg/emporio-armani-stronger-with-you-absolutely-eau-de-parfum-conf-57161 , https://douglas.bg/emporio-armani-because-it-s-you-conf-42254 .