Сряда, 6 април – Заложете на дипломатичността и такта

Днес ъгълът между орбитите на Луната, Слънцето и Меркурий е 60 градуса. Това ще се отрази благоприятно на отношенията ви с противоположния пол. Освен това ще ви накара да се чувствате по-жизнени, ще ви зареди с оптимизъм.

Луната ще повлияе положително на емоционалната ви интелигентност – дипломатично и с много такт ще разрешавате всякакви конфликти и ще имате усещането, че четете мисли и имате пророчески способности.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, днес не си играйте с огъня, не поставяйте на карта всичко, което имате. Тази сряда късметът не е на ваша страна. Бъдете предпазливи и разумни.

Телци, денят ви ще бъде лек като песен. Ще се справите с всичко в срок, ще бъдете приятно изненадани от лоялността на колегите към вас.

Отблагодарете им се подобаващо – например, с парти в края на седмицата.

Близнаци, тази сряда ще бъде много успешна за вас в професионален план. Опитайте се обаче да не привличате излишно вниманието върху себе си. Макар и да заслужавате увеличение на заплатата заради днешните си успехи, изчакайте няколко дни, преди да говорите за него с преките си началници.

Раци, днес всички ще ви завидят на умението да разрешавате конфликти по най-дипломатичен начин. Трябва да сте благодарни, че по характер сте сговорчиви и отстъпчиви. Колкото и да не ви се вярва, това ще увеличи печалбите на компанията, в която работите.

Лъвове, погрижете се вашият екип да се чувства добре в работна обстановка. Организирайте специални обучения, игри, преквалификации, които да насърчат екипната работа и усещането за обща цел. Като за начало може да купите маса за джаги.

Деви, следвайте приоритетите си. Докато не изпълните задачите си за деня, не се захващайте с нови. Началниците ви ще бъдат особено благосклонни към вас – възползвайте се от това.

Везни, днес ще изненадате дори себе си колко бързо ще се справите с поставените ви задачи. Ще може дори да планирате какво да правите през останалото ви свободно време.

Скорпиони, внимавайте при осъществяването на нови бизнес контакти. Първото впечатление, което направите, е много важно и ще влияе директно на работния процес.

Стрелци, поговорете със семейството си за работата си. Не си мислете, че те не се интересуват от нея – възможно е да ви дадат полезни съвети за организиране на времето и за създаване на по-добри отношения с колегите.

Козирози, концентрирайте се върху приоритетите си в бизнеса. Не се захващайте с много задачи едновременно, а разпределете натоварването си така, че до края на деня да не останете без капчица енергия. Все пак сме само в средата на седмицата.

Водолеи, днес ще се чувствате като изхвърлени зад борда – във вихъра на непредвидени ситуации и неотложни дела. Опитайте се да запазите спокойствие и се постарайте извънредната ситуация да не се отрази на здравето ви.

Риби, днес ще ви се наложи да чуете неприятни коментари по ваш адрес.

Най-вероятно тежките думи няма да ви бъдат казани право в очите, но едва ли този факт ще ви накара да се чувствате по-добре. Вземете ги предвид, без чувство на обида, и се опитайте, доколкото е възможно, да коригирате поведението си.