Сряда, 30 март – Готови да подадете ръка

Днес съвпадът между Луната и Юпитер може да се нарече „щастливо разположение на звездите“. Това означава, че Луната ще ви зарежда с много добро настроение, а Юпитер – с оптимизъм.

Така ще сте по-склонни да откликвате на молбите за помощ, ще сте по-отворени към другите и към техните нужди. И онези от вас, които се нуждаят от подкрепа, от финансова помощ, ще намерят точния човек, който да им помогне в този труден момент.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес няма нужда да се ангажирате с нови проекти – още не сте разработили до край старите. Трябва да се научите да си преценявате силите, а не да се захващате с неща, непосилни за вас.

Телци, днес ще сте със страхотно чувство за хумор. Ще се чувствате щастливи и спокойни – ако някой завистлив злобар се опита да ви извади от равновесие, останете верни на принципите си!

Близнаци, тази сряда ще се заемете с най-амбициозните си проекти. Съветът ни е, подхождайки към тях, да се опитате да вземете най-рационалните решения. Само така имате шанс да се справите повече от прилично!

Раци, очаквайте неприятни срещи с полицията! Запазете хладнокръвие! И ако е необходимо, излезте на чист въздух за известно време, така ще си подредите мислите в главата!

Лъвове, изправени сте пред труден избор. Не изпадайте в паника – дръжте ситуацията под контрол. Ако има конкурс за активност, вие със сигурност ще грабнете титлата „Мис Супер Активност“ или „Мистър Супер Активност“! Но каквото и да правите, следвайте вашите приоритети.

Деви, тази сряда е благоприятна за създаване на нови бизнес контакти. Избягвайте стреса и си направете планове за вечерта да излезете навън с приятели!

Везни, вероятно днес ще ви е доста трудно да водите спокойни разговори с околните. Ще срещате неразбиране и категорично неприемане на вашите доводи. Намерете психолог, който да ви помогне да се справите с неприятната ситуация.

Скорпиони, днес ще бъдете много придирчиви в бизнес отношенията си. Имате пълно право!Не се страхувайте да искате гаранции и предоговаряне на тарифите си!

Стрелци, днес поставете като ваш топ приоритет решаването на финансовите си въпроси. По-специално не отлагайте повече закупуването на ново оборудване и техника, които ще ви гарантират много по-висока ефективност и продуктивност!

Козирози, днес ще имате много нови идеи, но ще сте склонни да се тревожите за дреболии. Поставете си конкретни цели и ще успеете да се справите с всякакви трудностит и препятствия.

Водолеи, днес ще искате да вземете ключово решение за живота си. Като например да започнете драстична диета и веднъж завинаги да се лишите от 20-е килограма, които ви пречат да се чувствате привлекателни.

Риби, днес ще сте носталгично настроени. Ще си спомняте с усмивка хубави моменти от детството си. Но все пак не бягайте от реалността. Освен минало имате и бъдеще, което също може да изпълните с хубави случки. От вас зависи.