Сряда, 26 януари – Внимавайте с критиката – рискувате приятелства

Днес Меркурий преминава от знака Стрелец в Козирог, което наблюдавахме при Марс преди два дни. Когато Меркурий е в знака на Козирог, започваме да се отнасяме по-сериозно към финансите си – ставаме по-пестеливи и внимателни в харчовете си.

Ставаме и по-мнителни и критични. Но днес критичността ни рискува да разруши стари приятелства. И макар истинските приятелства да трябва да могат да издържат при кризи, препоръчително е да си спестите някоя и друга по-остра дума и да се фокусирате върху това вие да давате добър пример.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес звездите препоръчват да не крадете от съня си, за да свършите важна работа. По-добре бъдете отпочинали и свежи и със сигурност ще сте справите по-добре, ако сте недоспали и изнервени.

Телци, не бързайте да приключите бизнес сделката, по която работите. Утре може да ви хрумне прекрасна идея, така че проявете търпение.

Близнаци, днес е добър ден за започване на нови проекти. Бъдете убедителни в аргументите си и ще можете да изградите полезни и безценни бизнес отношения, които ще осигурят просперитет за компанията ви.

Раци, може внезапно да разберете, че в никакъв случай не сте незаменими и трябва да доказвате себе си отново и отново. Не се притеснявайте – просто преминавате през по-напрегнат период от живота си, който ще приключи в обозримо бъдеще и ще ви донесе най-вече ползи.

Лъвове, днес може да се почувствате несигурни в собствените си способности. Опитайте се да анализирате ситуацията и да разберете какво толкова много ви е разтревожило. Проявете непоколебимост и стоманени нерви, така ще се справите със ситуацията.

 

Деви, внимавайте да не пропуснете някое много важно събитие, което ще повлияе на кариерното ви развитие. Причината за пропуска ще бъде, че много обичате задушевните разговори на всякакви теми, но не и свързани с преките ви ангажименти.

Везни, ще имате доста труден и напрегнат ден. Най-вероятно ще поемете отговорност за важна бизнес сделка. Не се разсейвайте от дреболии и със сигурност ще се справите.

Скорпиони, днес ще бъдете прекалено напористи и безкомпромисни, но не бива да забравяте, че за да успеете последователността е за предпочитане пред заслепения стремеж да бъдете пред останалите.

 

Стрелци, днес се запишете на някакъв курс – по език, счетоводство или плетене – независимо от сферата, той ще ви помогне в кратки срокове да се чувствате по-спокойни и уверени в работата.

Козирози, днес бизнес партньорите ви ще ви определят за техен основен говорител при важни преговори. Фокусирайте се върху стремежа да представите необходимата информация възможно най-кратко и ясно, без да изморявате слушателите.

Водолеи, не избирайте дълго какво първо да свършите. Приоритетите са очевидни, така че действайте бързо, бизнес срещите по-късно през деня обещават да са вълнуващи.

Риби, днес не придавайте особено значение на думите на ваши колеги, особено ако те по някакъв начин се опитат да ви обвинят в неща, за които не сте виновни.