Сряда, 24 август – Уран става ретрограден

Уран е в знака на Телец. Днес той става ретрограден и ще остане в тази позиция до 22-ри януари 2023 година. Ще имате усещането, че правите една крачка напред, а после две се връщате назад.

Това може да повлияе на финансите ви – изведнъж да се окаже, че няма да получите сума, която очаквате, или пък напротив – да ви преведат немалко пари, за които сте забравили.

Може да ви мотивира и за неща, които никога не сте предполагали, че ще поискате да реализирате. Например, ако до вчера сте били на свободна практика, днес може да ви се прииска да започнете да работите от 9.00 часа до 17.30 часа, в държавна институция със сложна йерхархична структура. В същото време няма да ви се иска да се откажете от заниманията си на свободен артист.

Вероятно искате да се освободите от стари мисловни модели, но в крайна сметка все още не сте готови да го направите.

За представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, проучете какви са плановете на любимия ви човек за утре и направете всичко възможно да бъдете неразделна част от тях. Само в неговата компания ще забравите за проблемите на работното място, ще се заредите с добро настроение и ще ви хрумнат страхотни идеи за ново бизнес начинание.

Телци, днес ще имате примамливи перспективи за кариерно развитие. Не се колебайте да приемате оферти, които ви обещават професионално израстване и висока заплата.

Близнаци, и най-добрият началник не прави всичко сам, а справедливо разпределя отговорностите между своите подчинени. Имайте го предвид, когато днес започвате подготовката на нов проект. И като шеф, не се вживявайте твърде много в тази роля.

Раци, започнете веднага да решавате належащите проблеми, защото с всеки изминал ден те ще се увеличават като снежна топка и не е във ваш интерес да ви затрупат като лавина. Бъдете бързи, за да може да свършите всичко.

Лъвове, днес ще ви бъде много трудно да се концентрирате върху работата си. За да се опитате да сте по-фокусирани, внимателно анализирайте списъка си със задачи – в него може да откриете много интересни възможности за кариерно развитие.

Деви, днес имате чудесен шанс да демонстрирате всичко, на което сте способни. Вашият началник със сигурност ще оцени усърдието ви. Така че е напълно възможно скоро да получите повишение.

Везни, ще сте затрупани от спешни задачи. Това ще ви изнерви и напрегне. Не изпадайте в паника – намислете си с какво ще се възнаградите, а после енергично се захващайте за работа.

Скорпиони, препоръчително е да излезете от порочния кръг на рутината, защото в последно време буксувате на едно и също място и това влияе негативно на бизнеса ви.

Стрелци, инвестирайте в нова модна линия или в създаването на нов парфюм – във всякакви неща, които карат човек да се чувства привлекателен.

Козирози, днес ще бъдете разочаровани от някои от резултатите в работата си. Вероятно сте очаквали много повече, но не бъдете максималисти. Крачката, която сте направили, е гигантска и ще си дадете сметка за това, когато сте в по-добро настроение.

Водолеи, не прибързвайте да взимате важни и отговорни решения. Има вероятност те да са погрешни и да доведат до неприятни последици за вас, за вашите колеги и служители. Първо добре пресметнете плюсовете и минусите.

Риби, вероятно имате желание да доминирате над другите. Ще сте по-емоционални и лесно ще се палите. Препоръчително е да вложите емоциите си в изготвянето на сериозен бизнес план за компанията си догодина.